“Bilim adamlarını yanına alsın incelemeye gelsin”

13 Eylül 2013 15:37

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 2009’daki seçim vaatleri arasında “Isparta’yı Houston yapacağım” “Sağlık şehri haline getireceğim” dediğini ancak işinin gücünün ailecek projecilik olduğunu söyledi. Başkan Günaydın’ın buna cevabı ise “Bilim adamlarını da yanına alıp gelsinler çalışmalarımı incelesinler” oldu.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasındaki tartışma sürüyor. Son olarak Bilgiç, Başkan Günaydın’ın verdiği sözleri tutmadığını ve halkı kandırdığını ileri sürmüştü. Bilgiç, “Günaydın seçim broşüründe ‘Isparta’yı Houston yapacağım’ diyordu. İşi gücü projeciliğe döndü! ‘300-600 yataklı hastane yapacağım’ diyordu. Neden yalan söylüyor? Şeffaf olacak, doğru dürüst olacak. Yalan söylemeyecek” dedi.

ŞU ANKİ ÇALIŞMALARIM SEÇİM YATIRIMI DEĞİL

Belediye Başkanı Günaydın ise Bilgiç’in bu açıklamalarına “Benim inanın şu andaki çalışmalarım, seçim yatırımı değil. Geçmiş siyasette son zamanlarda seçim çalışması yapanlar oldu. Seçime az bir süre kala ince asfaltlarla hızlanmalar oldu. Bizim bu çalışmalarımız ezelden beri sürüyor. 2009’da verdiğimiz sözün iki katını yaptık. Altyapıda Türkiye’de 1. sıradayız. Ama bitti mi bitmedi.160 kmyağmur suyu çalışması yaptık. Ayrıca115 km. dayanıklı asfalt çalışması yaptık. O seçimdeki sözlerimizin üzerine çıktık. Aralık ayına kadar da çalışmalarımız devam edecek. Özellikle tenkit etme arzusunda olanlar bilim adamlarını da yanına alıp gelsinler incelesinler” diye konuştu.

 

Bu haber 703 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...