1732 sokakta kaldırım düzenlemesi

14 Eylül 2013 11:24

Isparta Belediyesi işyerlerinin yoğun olduğu ve aynı sokakta Kunduracılar sitesini de içinde barındıran 1732 sokakta yeni bir kaldırım düzenlemesine gidiyor. Dar kaldırım ve iki aracın giremeyeceği şekilde düzensiz yapılan karayolunu yeniden elden geçiriyor. Kaldırımlar genişletilerek yayaların yürüme alanları rahatlatılırken, uzun süre park yüzünden keşmekeş hale gelen sokak ta yapılan ceplerle trafik rahatlatmış olunacak.

Günaydın arastada geçen yıl bir çalışma başlattıklarını ancak doğalgaz hattının geçmemesi nedeniyle durdurulduğunu ifade ederken geç oldu ama çok harika bir arasta haline gelecek dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın “Pirimehmet mahallemiz şehrimizin merkez mahallelerinden bir tanesidir. Merkez bina olması nedeniyle ticaretin de yoğun olduğu bir mahallemizdir. Bu mahallemizde geçen yıllarda yapmış olduğumuz bir çalışma var. Yayalarımızın rahat bir şekilde yürüyebilmeleri için kaldırımlarımızı genişletmiş halkımız rahat ve huzurlu bir alışveriş yapma imkânı bulmuşlardı. Ancak bu caddemizden doğal geçmediği için çalışmalarımızı gerçekleştirememiştik. Şimdi bu arastamızda da kaldırım genişletme çalışmalarımızı başlattı. Biraz geç oldu ama güzel bir çalışma olacağına inanıyorum” dedi.

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...