Eğirdir, futbol kamp merkezi haline dönüştü

10 Eylül 2012 18:17

Eğirdir, futbol takımlarının kamp merkezi haline geldi. Bunda, göreve geldiği dünden bugüne Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in çim sahaları ve spor tesislerini ücretsiz yapmasının büyük katkısı bulunuyor.

Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim başta olmak üzere Eğirdir’de kamp yapan takımların yöneticileri Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e sahaları ücretsiz tahsis ettiği için spora ve sporcuya destek çıktığı için çok teşekkür ettiklerini bildirdiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim, “Eğirdir mükemmel bir yer. Süper amatör liginde 25 bin lira harcayarak şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi (Bal Ligi)’ne çıktık. Bu yıl ise 150 bin liralık bütçeyle şampiyon olmayı hedefliyoruz. Üst üste 3 yıl şampiyon olduk. Bizde para ikinci plandadır. Dışarıdan gelen sporcularımız da var. Futbolcularımıza maç başı çok az bir harçlık veriyoruz ve sahaya çıkıyorlar, yüreklerini ortaya koyarak maçları kazanıyoruz. Az para ile başarı sağlıyoruz. Sporcularımız bizi, biz de onları çok seviyoruz. Üniversiteli öğrencilerden istifade ediyoruz. İzmir Grubu’nda bulunan Gönen Spor’umuzu, Eğirdir’e kampa getirdik. Eğirdir Belediyesi’nin tesislerinden bizleri ücretsiz yararlandırdığınız için size çok teşekkür ediyorum. Bize ve diğer takımlara ücretsiz olarak vermiş olduğunuz imkânlar için Eğirdir’e gelen takımların sayısı daha da artacaktır” dedi.

Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim, Başkan Özmeral’e Eğirdir’in En Temiz Kent Türkiye ikincisi olmasından dolayı tebriklerini bildirdi.

Vazifeye başladığı günden bugüne spor alanlarının bakımını yaptıran ve ücretsiz olarak tahsis eden Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Bizim sporcu bir kimliğimiz var. Sporu da biliriz sporcuyu da. Takımlarımıza belediye olarak imkân sağlıyoruz, dolayısıyla Eğirdir’e gelen takımların sayısı artıyor. Belediye olarak Eğirdir’de kamp yapan bütün takımlarımıza ve sporcularımıza spor tesislerimizin kapılarını sonuna kadar ücretsiz olarak açtık. Sadece bugün değil, bu güne kadar gelenlerden hiç para almadık. Eğirdir önemli bir kamp merkezi haline geldi. Sadece futbolda değil, halterde ve diğer spor dallarında oksijeni bol olan güzel ilçemize sporcularımız gelip rahatlıkla kamp yapıyor, güç kuvvet depoluyorlar. Eğirdir’e gelen her sporcu ve spor takımı ilçemize katmadeğer sağlıyor. Halkımız, esnafımız, otelcimiz, turizmcimiz kazançlı çıkıyor. Bu durum bize mutluluk veriyor” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral ve Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim Eğirdir Belediyesi’ne ait spor tesislerine giderek antrenman yapan takımları birlikte ziyaret etme imkânı buldular.

  ISPARTASPOR EĞİRDİR’İ MESKEN TUTTU

Pembe-yeşilliler, Eğirdir’de yeni sezon öncesi kuvvet depoluyor. 8 Eylül’de 2. etap kampı sona erdi. Bu sezon 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Ispartaspor, yeni sezonda Eğirdir Mavigöl Otel’de kampa girdi. Eğirdir Belediyesi’nin sahasında çalışan pembe-yeşillilerin kampı 8 Eylül’de sona erdi. Bu haftayı izinli geçirecek olan Ispartaspor, yine bir 8 günlük kamp için tekrar Eğirdir’de toplanacak. Profesyonel takım gibi kamp yapan pembe-yeşilliler, bu sezon Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefliyor. Antrenör Ercan Erkavas’la başarılı olmak isteyen pembe-yeşilliler, özel maçlarla lige girmek istiyor.

GÖNEN SPOR EĞİRDİR’DE KAMP YAPTI

Ispartaspor’un yanı sıra Gönen Spor Eğirdir’e gelip kamp yapan takımlar arasında yerini aldı. Eğirdir Altıngöl Otel’de konaklayan Gönen Spor, Eğirdir Belediyesi’nin sahalarından ücretsiz yararlanıyor. Gönen Belediye Başkanı Mete Elcim, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bize sahalarını ücretsiz olarak tahsis etti. Bizi mutlu etti ve sporcularımızla birlikte oldu.” dedi.

KOCAELİSPOR’ KAMP İÇİN EĞİRDİR’İ SEÇTİ

Kocaelispor yeni sezonun ilk resmi maçını Isparta Emrespor ile oynadı. Kocaelispor bu karşılaşma öncesinde karayolu ile Isparta`ya gelerek, Eğridir Altıngöl Otel`de kampa girdi. Kocaelispor’un da diğer takımlar gibi Eğirdir’de kamp yapmasının başlıca sebebi olarak Eğirdir Belediyesi’nin sahasını ücretsiz olarak tahsis etmesi gösterildi.

BABALAR ÇOCUKLARIYLA SPOR YAPIYOR 

Eğirdir Belediyesi’nin çim sahalarından spor yapmaktan zevk alan yaşlı, genç ve çocuklar da istifade edip top oynuyorlar. Başkan Özmeral, “top oynayanları ziyaretinde baba ve çocuklarıyla birlikte spor yapanları görünce çok sevindi ve onlarla görüşme imkânı buldu. Ankara’dan gelen 49 yaşındaki Yüksek Mimar Ertuğrul Erpek, “Oğlum burayı çok seviyor ve birlikte top oynuyoruz. Bizimle beraber çocuklar da top oynuyor. Sporun olduğu yerde hiçbir kötülük olmaz. Arkadaşımız, Kazım Çakmak Bey de oğlunu getirdi hep beraber spor yapıyoruz. Başkalarına da tavsiye ediyoruz. Belediye Başkanımızın bizi ziyaret etmesinden çok memnun olduk. ” diyerek sahanın bakımlı ve ücretsiz halka açık olmasından dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Sekibağ, Konyabucağı ve Menderes Mahallesi’nden çocukların da sahada birlikte top oynamaları Başkan Özmeral’i sevindirdi.

Bu haber 1728 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...