Lise Müdürleri´nden Başkan Özmeral´e Teşekkür

16 Eylül 2013 19:06

Eski adıyla Eğirdir Lisesi ve Eğirdir Anadolu Lisesi olan yeni adıyla Dündar Bey Anadolu Lisesi ve Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi olan, ayrıca bitişinde Kız Meslek Lisesi bulunan liselerin ortak kullandığı bahçe ve kantin etrafında Belediye tarafından düzenlemeler yapıldı. Kilitli taş parke döşendi, oturma masaları ve banklar konuldu.  Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi, Düdar Bey Anadolu Lisesi ve Kız Meslek Lisesi'nin ortak kullandığı kantin etrafında düzenleme yapıldı. Bazı kısımlara kilitli taş parke döşendi, yeni oturma masaları konuldu.

Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Erdal ve Düdar Bey Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Karakuş, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte oldular ve okullarına yapılan Belediye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yapılan çalışmaları sık sık bizzat yerinde takibederken, Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi, Düdar Bey Anadolu Lisesi ve Kız Meslek Lisesi'nin okul müdürleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Okul bahçesinde bulunan kantinin işletmecisi Süleyman Yıldız, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'in katkılarından dolayı teşekkür etti. Kantin kapısına kalıcı teşekkür yazısı takan Kantin İşletmecisi Süleyman Yıldız, “Belediye Başkanımızın Eğirdir'e yaptığı hizmetleri yok saymak, görmemezlikten gelmek mümkün değil. Başkanımız eğitimci olduğundan eğitim kurumlarına da destekleri çok fazla. Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi, Düdar Bey Anadolu Lisesi ve Kız Meslek Lisesi'nin ortak kullandığı kantin çevresinde güzel çalışmalar yapıldı. Kantinimizin etrafı güzelleştirildi. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz bu durumdan çok memnun kalacaklar. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “kıymetli varlıklarımız olan geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ne yapsak azdır. Okullarımızın daha güzel olması için elbirliği ile çalışmamız gerekiyor. Yapılan çalışmalarımız küçük görülebilir ama bugüne kadar hiç yapılmadığını aklımızdan çıkarmamak lazım. Yapılacak çok iş var. Zaman içerisinde eksiklikler bir bir giderilecektir. Çalışmalarımızda samimiyetin olduğu bilinmelidir.  Okullarımıza Belediye olarak imkânlarımız nisbetinde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Özmeral'in işleri bizzat tarif etmesi ve takibetmesini değerlendiren Okul Müdürleri, “Başkanımızı kendimizden biri olarak görüyoruz. Kendisiyle rahatça görüşüyor, fikir alışverişi yapabiliyoruz. Bu bakımdan çok şanslıyız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek takdirlerini belirttiler.

Bu haber 2132 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...