Servis sürücülerine eğitim verildi

16 Eylül 2013 19:15

16 Eylül Pazartesi günü açılacak olan 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı öncesi ilimizde öğrenci servis taşımacılığı yapan Ser-Tur Kooperatifi sezonu açtı. Sezon açılışında Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, servis sürücülerine net mesajlar verdi.

Uzun yıllardır başarı ile ilimizde öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi, 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonu açtı.  Açılış töreni öncesi Trafik Şube Müdürlüğü tarafından servis sürücülerine eğitim verildi. Eğitim esnasında sürücülere trafikte dikkat etmeleri gerekenler anlatıldı.

Eğitimin ardından servis sürücülerine çeşitli uyarılarda bulunan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, “Öğrenciler sizi örnek alır. O nedenle kılık kıyafetimize ve davranışlarımıza dikkat edelim. Öğrencilerle konuşurken onlara argo kelimeler kullanmayalım” diye konuştu.

Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerle öğrenci velilerinin sertur kooperatifine güvendiğini belirten Başkan Tural, yeni eğitim yılının da kazasız geçmesi temennisinde bulundu.

Bugüne kadar birçok ilde görev yaptığını söyleyen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Enis Bilir, “Isparta’daki kadar servis yönetmeliğine uyan il görmedim” dedi.

Servis sürücülerine verilen eğitimden sonra sezon açılışı nedeniyle düzenlenen törene geçildi. Törende e dua edildi, kurban kesildi.

Bu haber 682 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...