Kendi partisinin milletvekili uyardı!

16 Eylül 2013 19:17

AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun’un sosyal paylaşım sitesinden MHP ve CHP'ye yönelik olarak ‘’Yürüyün millet ense tıraşınızı görsün’’ ifadesini içeren paylaşımına Recep Özel’den tepki geldi.

İl Genel Meclisi'nin AK Partili Başkanı Osman Zabun'un sosyal paylaşım sitesinden MHP ve CHP'ye yönelik yaptığı açıklamalara tepkiler sürüyor. Zabun'un sosyal paylaşım sitesinden ‘’MHP ve CHP telaşa kapılıp Isparta belediye başkan adaylarını açıkladı. Yürüyün millet ense tıraşınızı görsün’’ ifadelerine CHP ve MHP İl Başkanları tepki göstermişti.

BU AÇIKLAMALARI TASVİP ETMİYORUM!

Muhalefet partilerin il başkanlarının yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Zabun'a bir tepki de kendi partisinden geldi. Zabun'un açıklamalarını tasvip etmediğini ifade eden AK Parti Milletvekili Recep Özel, ‘’Şık olmamış. Yapılan açıklamayı tasvip etmiyoruz. Biz seviyeli siyaset yapmak istiyoruz. O nedenle Osman Başkanımızı biraz daha konuşma üslubu noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum’’ diye konuştu.

ADAYIMIZ ZAMANI GELDİĞİNDE AÇIKLANACAKTIR

Milletvekili Özel'in gündeminde yerel seçimlerde vardı. Aday belirleme sürecinin devam ettiğine dikkat çeken AK Parti Milletvekili Özel, "Diğer partiler belediye başkan adaylarını açıkladılar. Öncelikle onlara hayırlı olsun diliyorum. Başarılar diliyorum. Bizim adayımız bekleniyor. Bu da sevindirici. Çünkü bekleniyoruz ki önemliyiz. AK Parti adayını zamanı gelince açıklayacaktır. Çünkü erken açıklamak bazen avantaj bazen de dezavantaj olabilir’’ dedi.

 

Bu haber 579 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...