“Eğitimsiz ülke istikbalini koruyamaz”

17 Eylül 2013 15:47

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı başlangıcı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Yedişehitler İlkokulu ve Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Okul Müdürü İsa Akgün, Matematik Öğretmeni Emine Kırtay ile Azra Kayacan ve Efe Durmuş Çelik isimli öğrenciler katıldı.

Öğrenciler okullarına 2 adet bilgisayar ve projeksiyon cihazının ihtiyaç olduğu talebinde bulundular. Bunun üzerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, okul hizmetinde kullanılmak üzere 2 adet dizüstü bilgisayarı öğrencilere hediye etti. Başkan Günaydın ayrıca öğrencilere kırtasiyeden oluşan çeşitli hediyeler verirken, öğretmenlere de günün anısına birer kalem takdim etti.

Okul Müdürü İsa Akgün, okul olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılına sınıf olarak sorunsuz girdiklerini söylerken, okullarında bin 500 öğrencinin öğrenim gördüğünü belirtti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, yeni eğitim ve öğretim yılının Isparta’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunurken, eğitimsiz hiçbir ülkenin istikbalini koruyamayacağına ve ekonomisinin kalkınamayacağına değindi. Belediye olarak eğitme büyük önem verdiklerini aktaran Günaydın, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime yardımlarımız devam edecek ve her türlü yardımı yapmaya da hazırız” dedi.

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...