CHP teşkilatı Vali Özkan’ı ziyaret etti

18 Eylül 2013 16:05

CHP Isparta İl yöneticileri, Merkez İlçe yöneticileri ve Kadın Kolları yöneticileri, Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, şunlara yer verdi; “17 Eylül Salı günü Saat:11.45’de Isparta da yeni göreve başlayan, Sayın Valimiz Vahdettin ÖZKAN’ı ziyaret ettik. Şehrimize hoş geldin diyerek görevinde başarılar diledik.

Ziyarette CHP Isparta İl yöneticileri, Merkez İlçe yöneticileri ve Kadın Kolları yöneticileri  vardı. Partinin yönetiminde ve ziyaret esnasında kadınların çok olmasından dolayı Sayın Vali Özkan memnuniyetlerini belirttiler.

Sayın Valimiz Vahdettin Özkan, Isparta’nın sorunlarını bildiklerini ve çözümü için çalışmalara başladıklarını anlattı.

Bizde CHP olarak Isparta’nın çözülmesi gereken kısa ve uzun vadeli sorunlarını kendisiyle paylaştık. Bu sorunlardan,şehir merkezinin trafik,yaya ve otopark sorununun çözülmesi gerektiği,

Isparta-Antalya arası Dereboğazı yolunun duble yol olması gerektiğini, çünkü bu yolun Isparta için hayati öneme sahip olduğunu anlattık.

Isparta’nın kalkınmada teşvik önceliğinin 2. Sırada olmasından dolayı sanayi yatırımı alamadığı ve var olan sanayinin Isparta’dan gittiği bununda Isparta’nın kalkınmasını çok olumsuz etkilediğini anlattık.

Özellikle Üniversite öğrencileri için İlimizde barınma konusunda yurt sıkıntısı olduğunu, Isparta’nın diğer sorunları ve çözümleri konusunda görüş alış verişinde bulunduk.

Sayın Valimiz bütün bu sorunların çözümlerinin takipçisi olacaklarını ve herkesin valisi olacaklarını belirttiler.

İyi dileklerimizle ziyaretten ayrıldık”. 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...