Mezarlıklarda bayram temizliği

18 Eylül 2013 16:10

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Mezarlıklar Müdürlüğü işbirliği ile bütün mezarlıklarda temizlik seferberliği başlatıldı. Özellikle kurumuş yabani otlar, kırılmış ağaç dalları ve yol güzergahındaki molozlar personel tarafından temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ayrıca mezarlıklardaki bordür taşlarını da boyayarak görüntü kirliliğinin de önüne geçiyor.

Belediye Başkanı Yardımcısı Orhan Eren’de mezarlıklarda yapılan bu temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışan personele şükranlarını sundu.

Eren asri mezarlıkta yapılan çalışmaları incelerken kısa bir açıklamada bulunarak, “yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıkları doğrultusunda mezarlıklarımızda temizlik harekatı başlatmış bulunmaktayız. Mezarlıklarımızda yapılan çalışmaları yerinde incelemek için buraya geldik. Gördüm ki personelimiz mezarlıkların temizliğinde çok hassas bir çalışma yapmaktadır. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mezarlıklarda yaptığımız bu çalışma Kurban Bayramı gelmeden tüm mezarlıklarımızda yapılacaktır. Temizlik işleri müdürlüğümüz bu temizlik çalışmalarının yanı sıra yeni bir uygulama daha başlatarak, yol güzergahında bulunan bordür taşlarını da mezarlığa uygun renkle boyayarak güzel bir görüntü oluşturmaktadır” dedi.

Bu haber 649 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...