ITSO üyeleri bir günde 2 fuar gezdiler

18 Eylül 2013 16:14

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerini yurtiçi ücretsiz fuar gezilerine götürmeye devam ediyor. Gaziantep ve Antalya da çeşitli sektörlerde düzenlenen fuarlara üyelerini götüren ITSO yetkilileri, geçtiğimiz hafta sonu 90 üyesini  de İstanbul’da CNR Expo Fuar merkezinde düzenlenen Bayim Olur musun 11. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”na ile  Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD)’nin organizasyonunda  Genel Ticaret Fuarı’nı (TÜMEXPO) gezdiler, KOBİ Şurası’na götürdü.  ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Peray’ın hazır bulunduğu her iki fuarda ITSO üyeleri farklı firmaları tanıma ve çeşitli iş bağlantıları kurma imkanı buldular.

BAYİM OLUR MUSUN FUARI GÖZ KAMAŞTIRDI  

ITSO üyeleri, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Center’da düzenlenen ve gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer aldığı “Bayim Olur musun 11. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”na gittiler.  Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlayan, yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurt dışına açılmasına ön ayak olan fuarda çok sayıda farklı firmaları tanıma imkanı bulan ITSO üyeleri burada ikili iş görüşmeleri yaptılar.

TÜMEXPO FUARINDA

ITSO üyeleri, Bayim Olur musun 11. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı” ardından, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Ticaret Fuarı’nı (TÜMEXPO) gezdiler, KOBİ Şurası’na katıldılar. Makine, tekstil, gıda, otomotiv ve inşaat gibi önde gelen sektörlerden firmaları yabancı alıcılarla bir araya getiren TÜMEXPO’da ITSO üyeleri, iş dünyasında önemli yeri olan sektörlerle ilgili yenilikleri gördüler. 

Ulusal ve uluslararası düzeyde 40 bine yakın ziyaretçinin gezdiği organizasyona ağırlıklı olarak KOBİ'ler katılırken, 20 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen TÜMEXPO'da 300'e yakın katılımcı 1.000 dolayında marka ile yer aldı. Hollanda, Almanya, Belçika, Danimarka ve Avusturya'nın yurtdışı katılımcı ülkeler arasında başı çektiği organizasyonun sektörel ürün grupları arasında makine ve ekipmanları, tekstil, gıda, kozmetik, inşaat, sağlık, lojistik, finans, turizm, maden ve mobilya bulundu.

ITSO Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, yurtiçi fuarların mutlaka takip edilmesi gerektiğini belirterek, “Son yıllarda fuarlarda oldukça artış var. Üyelerimizin bu fuarları katılarak yenilikleri görmesi ve ilimizde bu yenilikleri uygulamasını istiyoruz. Çünkü sektörler her geçen gün kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Bu da üyelerimizi son gelişmeleri yakından takip etmeye zorluyor. Aksi halde sektörel manada gelişim ve değişim olmazsa rekabet de olmaz. Biz ITSO olarak üyelerimizi yurtiçi fuarlara ücretsiz götürüyoruz. Yurtdışı fuarları ve iş gezilerine katılmak isteyen üyelerimiz i şartları uygun olması halinde ücretlerin  yarısı KOSGEB  destekli yarısı ise kendi ceplerinden olmak üzere fuarlara götürüyoruz.  Bu tür fırsatlardan üyelerimizin yararlanmasını istiyor ve fuar gezisi taleplerini bekliyoruz. “dedi. 

ITSO ‘YA TEŞEKKÜR

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür eden oda üyeleri bu tür fuarların tekrarlanmasını istediler. Ispartalı işadamlarının bu fuarlarda ufkunun açıldığını belirten ITSO üyeleri, yenilikler ve farklı teknolojileri tanıma imkanı bulduklarını söylediler.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...