MHP Genel Başkanı Bahçeli, Düğün için Isparta’ya geliyor

18 Eylül 2013 16:19

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 30 Ağustos'ta Isparta'ya gelen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Cuma günü yine geleceğini söyledi.

Genel Başkanın kızının düğününe katılacağını açıklayan Günaydın, adaylık ilanıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Operasyonların içerisinden sıyrılarak geldiğimiz noktada genel başkanımızın bu teveccühüne şükranlarımı sunuyorum. Genel başkanımız bize sürpriz yaptı.

ISPARTA AŞIĞI BİR GENEL BAŞKAN

Çok belediye başkanımız var. Oralara 1-2 kez gitti. Isparta'ya 5 kez geldi. Şimdi kızımın düğünü için de geliyor. Ülke aşığı bir insan. Memleket seven bir insan. Amerika'nın elini öpmeyen tek lider. Olağanüstü bir kişiliğe sahip insan. Isparta aşığı bir genel başkan. Her gördüğünde Isparta hizmetlerini tek tek takip ediyor. Bana hatırlattığı hizmetler var. Isparta'ya olağanüstü bir hizmetin yapılmasını önemsiyor. Ben de Isparta'ya hizmet borcumu ödüyorum. Bu memlekette büyüdük. Ben özel kazançlarımı bıraktım, bu işin başına geçtim. İnşallah Ispartamıza kalan 6 ayda büyük hizmetler vermek istiyorum.”

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...