Günaydın iki çiftin nikâhını kıydı

19 Eylül 2013 16:17

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, mutluluk ve üzüntülerinde de her zaman halkın yanında olmaya devam ediyor. Başkan Günaydın son olarak belediyeye müracaat ederek evlenmek istediklerini beyan eden 2 çiftin nikâhlarını kıyarak, kendilerine bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Isparta Belediyesi Evlendirme Memurluğunda düzenlenen nikâh törenlerinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ilk olarak Ali Şahin ile Naciye Toprakcı’nın nikâhlarını kıydı. Şahin ve Toprakcı ailelerinin katıldığı nikâh töreninin şahitliklerini M. Ali Toprakcı ve Hakkı Kaya yaptı. Başkan Günaydın bir kez daha davetlilerin huzurunda genç çiftlere ‘evlenmeyi istiyor musunuz?’ sorusunu yöneltirken, çiftlerden yüksek sesle evet cevabını aldı.

Nikâh töreni sonrasında çiftlere belgelerini ve evlendirme cüzdanlarını veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ardından Dudu Gökaslan ile M. Akif Aslan çiftinin nikâhını kıydı. Dudu Demir ve Ahmet Kaya’nın nikâh şahitliklerini yaptığı törenden sonra Başkan Günaydın, yeni yuva kuran çiftlere evliliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, bir ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...