MHP Genel Başkanı Bahçeli bugün Isparta’da

20 Eylül 2013 16:32

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kızı Müyesser Günaydın’ın düğünü için 20 gün aradan sonra bugün tekrar Isparta’ya geliyor. İlimizde sadece 6 saat kalacağı öğrenilen Bahçeli’nin Senirkent ve Uluborlu’yu ziyaret edeceği ve ardından Günaydın’ın kızının düğününe katılacağı bildirildi.

Belediye hizmetlerinin açılış töreni için 30 Ağustos’ta Isparta’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 20 gün aradan sonra bugün tekrar ilimize geliyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kızı Müyesser’in düğünü için özel davetli olarak Isparta’ya gelecek olan Bahçeli, aynı zamanda nikâh şahitliği yapacak.

ISPARTA’DA GEÇİRDİĞİ HER DAKİKAYI

ŞANIMIZ VE ŞEREFİMİZ OLARAK GÖRÜYORUZ

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Bahçeli’nin Isparta’ya özel ilgi gösterdiğini ifade ederek, ilimizden yapılan her daveti kabul ettiğini belirtti. Bahçeli’nin her ay özellikle Isparta’nın köyleriyle ilgili raporlar istediği ve sıkıntıların çözümü için kendilerine talimat verdiğini dile getiren Yalçın, “Sayın Genel Başkanımız Senirkent İlçesi ve Uluborlu İlçesini ziyaret edecek. Bu ziyaretler önemlidir. Isparta’ya verilen değeri ortaya koymaktadır. Bizde değerli Genel Başkanımızın Isparta’da geçirdiği her dakikayı kendi şanımız ve şerefimiz olarak görüyoruz. Sayın büyüğümüzün de şanına yakışır bir şekilde ağırlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

İŞTE BAHÇELİ’NİN BUGÜNKÜ PROGRAMI

15.30 İncesu’da karşılama

16.15  Senirkent İlçesi ziyaret

17.00  Uluborlu İlçesi ziyaret

18.00 Uluborlu’dan hareket

19.00  Isparta merkez ziyareti

20.00 Başkan Günaydın’ın kızının düğününe katılacak.

22.00 Isparta’dan uğurlama

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...