“AKP ve MHP’den daha milliyetçi bir partiyiz”

21 Eylül 2013 11:34

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Gaziler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri Şehit Yakınları, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği’nde önemli bir gelişmenin yaşandığını belirtti. Şenol, dernek üyelerinin CHP’ye dair düşüncelerinin ziyaret sonrası tamamen değiştiğini ve siyaset arenasında onları da aralarında görmek istediklerini bildirdi.

CHP İl, Merkez ilçe ve Kadın Kolları teşkilatları Gaziler günü dolayısıyla Şehit Yakınları, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette dernek Başkanı Musa İrez Başta olmak üzere üyelerin CHP’ye olan bakış açılarının tamamen değiştiğini bildiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Milli hassasiyetlerde halk arasında ve milli duyguları kabarık vatandaşlarımızda ‘CHP konulara uzak kalıyor’ gibi bir izlenim vardı. Göreve geldiğimizden bu yana Türkiye Cumhuriyeti (T.C) eylemini biz yaptık. Başka hiçbir parti yapmadı.

BİZİM SAYEMİZDE BUNLAR OLDU

Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne (T.C) ibaresini tekrar taktırdık. Akil Adamlar geldiğinde CHP’den başka hiç kimse tepki göstermedi. Katılacağını söyleyen partiler de katılmadı. Milli bayramlarda çelenk koyma hassasiyetine sadece biz sahip çıktık. Tavrımızı koyduk ve toplumda ses getirdik. Şimdi o sorun da aşıldı. Özellikle Isparta’da CHP’nin bazı konularda hassas davranmadığı imajını yıktık. CHP, mili birlik ve bütünlüğümüzü savunan bir partidir. Hatta AKP’den ve MHP’den daha milliyetçi bir partiyiz” dedi.

ONLARI PARTİMİZ ÇATISI ALTINDA TEMSİL

ETME HAKKI VERMEK İSTİYORUZ

Öte yandan Dernek Başkanı Musa İrez’in görüşleri ile kendi görüşlerinin örtüştüğünü ancak daha önce kendilerini anlatamamalarından kaynaklanan kopuklukların olduğunu ifade eden Şenol, “Artık kendimizi ve partimizi anlattığımızı düşünüyoruz. Gazi ve şehit yakınlarının bize çok büyük destek vereceğine inanıyorum. Siyaset hayatın her alanında var. Herkes katılmalı. Gazilerimizin bir kısmı engelli. Onları da belediye meclisinde görmek isteriz. Şehit ailelerinden de başvuruları aynı oranda kabul ederiz” diye konuştu.

“BENCE KIZMANIN ALTINDA YATAN

SEBEP RANTIN DÜŞÜK OLMASI!”

Diğer taraftan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir Hastaneleri Toplu Açılış Töreni’nde Ispartalı yetkililere projenin küçüklüğünden dolayı şikâyet etmesini normal karşıladığını dile getiren Şenol, şöyle devam etti; “Başbakanın Isparta’yı çok sevdiğini düşünmüyorum. Ama bölge hastanesinde diğer illere göre yatak kapasitesinin az olması fikri doğmuş. Burada ortaya çıkan bir olay var; AK Parti yönetimi ve milletvekillerinin Isparta konusunda ve bu çalışma yapılırken ne kadar bilgisiz oldukları ortaya çıkıyor. En az yatak kapasitesi sanırım Isparta’da. Bu kadar kopardıklarına mı çok seviniyorlar? Ya da rant düşüncesi o kadar ön plana çıkmış ki, Ispartalıya hizmet konusunda neler yapabilirizi daha geniş düşünemiyorlar. Vizyon sahibi değiller. Ayrıca Başbakanın Isparta’yı çok sevdiğini düşünmüyorum. Ayrıca kızmanın altında yatan sebebi de hizmetten ötürü değil, rantın az olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

“65 BİN ÖĞRENCİSİ OLAN BİR ŞEHİR

NASIL GÖÇ VERİR ANLAMIYORUM”

Isparta, AK Parti iktidara geldiğinde göç verir hale geldi. 65 bin üniversite öğrencisinin olduğu bir şehir nasıl göç verir akıl erdiremiyorum! AK Partililerde buna akıl erdiremez. Ispartalı AK Partili milletvekilleri Isparta için hiç öncülük yapmamıştır. Burdur, Konya gibi illerin milletvekilleri bizim hep üstümüze çıktı.

 

 

 

Bu haber 758 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...