Keçiborlu Lisesi mezunları buluştu

24 Eylül 2013 15:48

Keçiborlu Lisesi 1979 mezunları Facebook üzerinden Filiz Bedük’ün oluşturduğu etkinlikle bir araya geldi. Buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’ta Keçiborlu Lisesi Mezunları grubunda Filiz Bedük tarafından oluşturulan buluşma etkinliğinde1979 Fen Bölümü mezunları bir araya geldi. Cumartesi günü Keçiborlu Üstündağ Otel’de gerçekleşen etkinliğe mezunların yanı sıra eski okul müdürü İhsan Karakaya, emekli öğretmenlerden Ahmet Aksakal, Osman ve Mükrime Yayla’da katıldı. Türkiye’nin değişik yerlerinde ikamet eden ve çoğunluğunu 1979 Fen bölümü mezunlarının oluşturduğu eski mezunlar buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı

Etkinlik organizasyon koordinatörlüğünü yapan Zeynep Deveci Sayılır’ın konuşmasıyla başladı. Sayılır “Değerli öğretmenlerim ve öğrenci arkadaşlarım 34 yıl sonra hepinizle bir ardada bulunmaktan mutluyum, hoş geldiniz” diye başladığı konuşmasına   “ Öncelikle bir araya gelmemizi sağlayan etkinliğin fikir sahibi Filiz Bedük ve organizasyon çalışmalarında bana çok yardımcı olan Atalay Alparslan arkadaşıma teşekkür ediyorum,  davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize minnettarım“ şeklinde konuştu.

Daha sonra ise öğretmen Ahmet Aksal, bir konuşma yaptı. Aksakal’ın yaptığı konuşma sırasında bazı öğrencilerinin duygusallaştığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Ardından davetlilerin hepsi mikrofonu eline alıp tek tek konuştu ve okul hatıralarını anlattı. Konuşmaların ardından orkestra eşliğinde dans edildi, oyunlar oynandı.

Etkinliğin geleneksel hale getirilmesi ve çok daha fazla katılım sağlayacak kapsamlı çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Etkinlik sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekildi. Daha sonra da bir sonraki etkinlikte buluşulmak üzere vedalaşmanın ardından etkinlik sona erdi.

 

 

Bu haber 2033 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...