Kabaca’da AKP’li Başkan MHP’ye mi geçecek?

24 Eylül 2013 15:53

Isparta’nın en büyük kasabası olan Kabaca’da siyasi hareketlilik yaşanıyor. AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Ali İhsan Temuçin’in tekrar aday gösterilmeyeceği kasabanın gündeminde dolaşıyor. Bu söylemin ardından Temuçin’in geçtiğimiz günlerde Senirkent’i de ziyaret eden Devlet Bahçeli’yi karşılama programında yer alması Temuçin’in MHP’ye mi geçiyor iddialarını doğurdu.

AK Parti, geçen dönem adaylar konusunda yaptığı hataya bu dönem düşmek istemiyor. Bu anlamda mevcut belediye başkanlarını dahi tasfiye yoluna gitmeye hazırlanan AK Parti’de bu dönem nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Ancak yavaş yavaş seçim sathına girdiğimiz şu günlerde özellikle kırsalda siyaset adına hareketli günler yaşanıyor. Bunun bir örneği de Kabaca’da. Kabaca’nın AK Parti’li belediye Başkanı Ali İhsan Temuçin’in partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyeceği konuşuluyor. Bu konu hem kasabada hem de ilçe merkezinde gündem olmuş durumda.

MHP’DEN TEKLİF GELDİ İDDİASI

Öte yandan bir dönem daha belediye başkanlığı yaparak projelerini tamamlamak isteyen Temuçin'e MHP'den teklif geldiği ileri sürüldü. MHP Teşkilatlarının Temuçin'le görüştüğü AK Parti'nin aday yapmaması durumunda partinin adayı olması yönünde karar alındığı iddia edildi. Geçtiğimiz cuma günü Isparta'ya gelirken Senirkent'e uğrayan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi karşılayanlar arasında Büyük Kabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temuçin'in de olması dikkat çekti. Temuçin ve Uluğbey Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Köse, Bahçeli'yi Senirkent ziyaretinde karşılayanlar arasındaydı. Bu görüntü “Temuçin MHP'nin adayı mı?” dedikodularını gündeme getirdi.

Bu haber 1220 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...