TED Isparta Kolejinde Cambrıdge Esol Sertifika Coşkusu

26 Eylül 2013 15:47

TED okulları olarak çağdaş yaklaşım, metod ve tekniklerle yürütülen yabancı dil eğitimimizin kalitesini uluslar arası geçerliliği olan sertifikalarla belgelendirmek için öğrencilerimizi Cambridge İngilizcesi sınavlarına dahil ediyoruz.2012-2013 eğitim-öğretim yılında da 3. Sınıftan 12. Sınıfına kadar 139 öğrencimiz bu sınavlara girmiş ve başarı sertifikalarını almışlardır.

Cambridge İngilizce Sınavları her yıl 130 ülkede 3 milyondan fazla kişinin girdiği uluslararası standartlarda adil, güvenilir ve yüksek kaliteli en yetkin sınavlar olarak bilinir. 12000 den fazla kurum bu sınavlardan elde edilen sertifikaların geçerliliğini onaylamıştır.

OKULLAR için İNGİLİZCE

Sınav denildiğinde her öğrenci de bir kaygı başlamakta, ancak Okullar için Cambridge İngilizcesi sınavları ilk ve orta dereceli okul öğrencileri için tasarlanmıştır. Yetişkinlerin girdikleri sınavlarla seviye ve format olarak aynı olmalarına rağmen içerik olarak öğrencilere uygun olmaları sayesinde  Okullar için Cambridge İngilizcesi Sınavları eğlenceli ve motive edici sınavlardır. Öğrencilerimiz dil becerilerini geliştirmek, ne kadar ilerleme sağladıklarına ilişkin dışardan açık bir kanıt sağlamak, profesyonel destek ve tavsiye almak gibi amaçlarla bu sınavlardan faydalanmaktadırlar.

 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...