Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ek kontenjandan 160 öğrenci alacak

26 Eylül 2013 15:49

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ek kontenjanla 160 öğrencinin alınmasından dolayı mutluluklarını paylaştılar.

25-30 Eylül tarihleri arasında öğrencilerin ek kontenjandan okul tercihini yapacağı açıklanırken, Sağlık Meslek Lisesi mezunlarının imtihana girmeden kayıtlarını yaptırabilecekleri belirtildi.

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sosyal Hizmet bölümüne ek kontenjandan ilk başlayışta gündüz ve akşam olarak toplam 160 öğrenci alımının gerçekleşmesi bekleniyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “SDÜ’ye bağlı Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’muzun 2 ayrı bölümde eğitim verecek olması bizi çok sevindirmiştir. Okulumuz Eğirdir’imizin geleceği açısından çok önemlidir. Saygıdeğer halkımız bu okullumuzun açılmasından dolayı fazlasıyla sevinmektedir. Hepimize hayırlı olsun. Belediye olarak okullarımızın hep yanında olduk ve fazlasıyla desteklerimiz devam edecektir.” dedi

Menderes Mahallesi Köprübaşı mevkiindeki önceden Eğirdir su ürünleri Fakültesi olarak kullanılan binada eğitim ve öğretime başlayacak Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, 2 yıllık olup, diğer bölümlerin açılabilmesi için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde, okul ve öğrenciler için Belediye’nin her türlü yardımı yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e bir eğitimci ruhuyla hareket etmesinden ve samimi davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Özmeral, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Altay Göde’ye, “Sizin babanız, bizim kıymetli Hocamızdı. Prof. Dr. Kemal Göde Lisemizin Müdürüydü. Sizi daha çok seviyoruz ve başarılı olmanızı istiyoruz. Yıllar geçince taşlar yerine daha kolay oturacaktır. Eğirdir bu gidişle gerçekten güzel bir öğrenci şehri olacak. Selçuk Şehri Eğirdir’imizin şimdiden öğrencilerle dolması çok sevindiricidir. Belediye olarak, yeni açılan okullarımıza desteklerimiz her zaman fazlasıyla devam edecektir. Okullar, güzel Eğirdir’imiz için büyük bir berekettir” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu haber 1259 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...