Abone Bilgileri Güncellenecek

26 Eylül 2013 15:58

Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. Isparta İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, abonelerin bilgilerinin güncelleneceği belirtildi.

Abonelerin eksik olan bilgilerinin güncelleneceği bildirilen Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş’den yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununda “Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası kurumlar ile diğer gerçek ve tüzel kişilerin her türlü işlem ve kayıtlarında esas alınır.” Denilmekte olup, aynı Kanunun geçici 1. Maddesinde “Kurumlar ve tüzel kişiler bu Kanunun yayımı tarihinden itibaren iki yıl içinde mevzuatlarını bu Kanun hükümlerine uygun hale getirerek işlemlerinde kimlik numarasını kullanmak zorundadırlar.” Hükmü gereğince tüm işlemlerde T.C. Kimlik Numarası kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.

Bu nedenle, Şirketimiz müşterisi olup, kayıtlarımızda T.C. Kimlik Numarası ve iletişim bilgileri bulunmayan müşterilerimizin Müşteri Bilgilerini Güncelleme çalışması başlatılmıştır. Bu çalışma kapsamında; sistemimizde kayıtlı müşteri bilgileri ile gerçek kullanıcı bilgilerinin uyumlu hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Müşteri Bilgilerinin Güncellenerek eksik olan müşteri ve iletişim bilgilerinin tamamlanması sonucunda;

· Adrese fatura tesliminde yaşanan sorunlar ortadan kaldırılacak,

· Başlatılan altyapı çalışmalarımızın sonuçlandırılmasıyla birlikte fatura tutarı, son ödeme tarihi gibi bilgiler müşterilerin iletişim adreslerine gönderilebilecek,

· Şirketimiz tarafından müşterilerimiz lehine düzenlenebilecek kampanyalar ve faaliyetlerimiz hakkında müşterilerimiz hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanacak,

· Elektrik Dağıtım Şirketinin Programlı enerji kesintisi bildirimleri daha kısa sürede müşterilerimize ulaştırılacak.

Müşteri Bilgilerini Güncelleme çalışmaları Şirketimiz personelleri tarafından yapılmakta olup, personellerimizin Şirketimizce görevlendirildiğine dair Kimlik veya yetkilendirme belgeleri istenilmesi halinde gösterilecektir.

Değerli Müşterilerimizin görevli personellerimiz tarafından ziyaret edilmeleri esnasında; Müşteri Bilgilerini Güncellemek için dolduracakları bilgi formunda ve sözleşmelerde personelimizce istenilen bilgileri paylaşmaları ve yukarıda belirtilen hususlara gereken hassasiyeti göstererek yardımcı olmaları önem arz etmektedir” denildi.

 

 

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...