Kaymakam Akdaş’tan Vali Özkan’a brifing

27 Eylül 2013 15:11

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Şarkikaraağaç ilçesine giden Isparta Vali Vahdettin Özkan, Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş’tan brifing aldı.

İl müdürleri ile birlikte Şarkikaraağaç ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Özkan, Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş’tan ilçede projelendirilen ve yapımı devam eden devlet yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan brifing'e Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldırım, Köy Muhtarları, Oda Başkanları ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

Vali Özkan’a ilk olarak ilçenin genel tanıtımını yapan Kaymakam Abdullah Akdaş’tan, Şarkikaraağaç’ın, tarihi ve coğrafi yapısı, nüfus, idari, sosyal, eğitim ve kültür, ekonomi ve ulaştırma durumu ile mahalli idareler ve asayiş durumu hakkında bilgiler verdi.

Bölgede yapılan belli başlı çalışmalar ve yatırım faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Kaymakam Abdullah Akdaş daha sonra sorunlar ve çözüm önerilerini sundu.

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...