Yeni Vali Özkan İlçeleri tanıyor

27 Eylül 2013 15:22

Vali Vahdettin Özkan, Isparta’yı daha iyi tanıyabilmek için yeni bir karara imza attı. Özkan, yanına kurum müdürlerini de alarak ilçeleri dolaşacak.

Görevine başladığı günden bu yana Isparta’yı tanımaya çalışan Vali Vahdettin Özkan, yeni bir karar aldı. İlçe ziyaretlerini kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini de yanına alarak gerçekleştirilecek olan Özkan, sadece bununla da kalmayacak.

SİYASİLERLE DE GÖRÜŞECEK

Öte yandan Özkan’ın ziyaretlerde o ilçenin Belediye Başkanı, Siyasi Parti Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlarıyla da bir araya gelerek brifing alacak. Özkan’ın bu yöntemle yörenin sorunlarını yerinde dinleyecek ve acil olarak çözülmesi gereken konuları ilgili kamu yetkililerine talimat vererek yerine getirmeye çalışacak

GÖREREK, DİNLEYEREK SORUNLARI ÇÖZMEK DAHA İYİDİR

Yeni yöntemiyle ilgili değerlendirmede bulunan Özkan, “Sorunları yerinde incelemeli. Bunu görerek, dinleyerek çözmek en doğru yöntemdir kanaatindeyim. Bu vesile ile Isparta’yı daha iyi tanımak, ona göre hareket etmek lazımdır. Ben bu uygulamaları kaymakamlığım ve valilik dönemlerimde yapmaya başladım. Bu uygulamamda başarılı olduğuma inanıyorum. Valilerin amacı; İl sorunlarını kısa ve uzun vadeli çözümlerle bitirmek, onları vatandaşlarla paylaşmak en doğru sistem olarak görüyorum” dedi.

 

 

Bu haber 1328 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...