Eğirdir Belediyesi cenaze aracı aldı

11 Eylül 2012 18:13

Eğirdir Belediyesi’nin yeni cenaze yıkama aracının hizmete girmesinin ardından şimdi de cenaze taşıma aracı alındı.

Eğirdir Belediyesi cenaze yıkama aracının ardından şimdi de cenaze nakil aracı aldı. Daha kullanışlı ve tertibatlı olan cenaze yıkama aracı hizmet vermeye başladıktan sonra eksikliği hissedilen cenaze nakil aracı da geldi. 

İlçede büyük bir ihtiyacı giderecek olan cenaze yıkama aracında cenazenin bekletilebileceği soğutmalı odanın yanı sıra, araç içinde klima, tüplü ve elektrikli su ısıtıcıları, buharı çeken fan, malzeme dolapları bulunuyordu. Çift kabinli yeni cenaze nakil aracı cenaze tabutlarının konulabileceği klimalı 2 ayrı bölümden oluşuyor.

Yeni cenaze yıkama aracını ve cenaze taşıma aracını görenler ve alındığını duyan vatandaşlar bu gibi hizmetlerin önemli olduğunu belirterek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür edip, yeni aracın hayırlı olmasını dilediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Cenaze yıkama aracından başka Cenaze nakil aracının da Belediye’nin kendi kaynakları ile alındığını ve hizmet veremeye başladığını açıkladı.

Tarihinde ilk defa yeni sıfır kilometre Cenaze Nakil Aracına kavuşan Eğirdir Belediyesi ilk hizmetine dünden itibaren başladı. Yeni Cenaze Nakil Aracının hizmet veremeye başladığını görenler Eğirdir’de büyük bir eksikliğin giderildiğini belirttiler. Cenaze Yıkama Aracı ile Cenaze Taşıma Aracının birlikte hizmet vermesi vatandaşları memnun etti.

 

Bu haber 1818 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...