BİMER Ağlama Duvarına döndü!

28 Eylül 2013 13:26

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) 1 haftada 500 şikâyet geldi. Gelen şikâyetlerin hepsinin öğretmenlerle alakalı olduğu ifade edilirken yaşanan bir olay ise “Pes” dedirtti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün BİMER’e gelen şikâyetlerle başı oldukça kalabalık. 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılının açılmasıyla birlikte özellikle öğrenci velileri ve öğrenciler BİMER’e okulda yaşadıkları sıkıntıları dile getirmeye başladı.

EN ÇOK ÖĞRETMENLERDEN ŞİKÂYETÇİLER

Verilere göre gelen şikâyetler en çok öğretmenler üzerine. Şikâyetlerde özellikle öğretmenlerin öğrencilerine ilgili ve gerektiği gibi davranmadığı iddia ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri daha önce 1 hafta gibi kısa bir sürede bu denli şikâyet almadıklarını ve konuyla yakından ilgileneceklerini bildirdiler.

İDDİA EDİLEN ŞİKÂYET “PES” DEDİRTTİ

Gelen şikâyetler arasında ürkütücü bir iddia var. Bir veli tarafından yapıldığı düşünülen şikâyette, bayan bir öğretmenin öğrencisinin ayağına topuklu ayakkabı ile basarak parmağını kırdığı ileri sürülüyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri konuya hâkim olduklarını ve bahsi geçen bayan öğretmenin psikolojik sorunlarının bulunduğunu iddia etti. Gelen şikâyetler ise gün be gün artmakta.

TEK TEK CEVAP YAZMAK ZORUNDAYIZ

Öte yandan yetkililer BİMER aracılığı ile gelen şikâyetlerle tek tek ilgilendiklerini ve cevap yazmak zorunda olduklarını belirtti. Bu yüzden gelen şikâyetlerin yoğunluğunun artması üzerine birkaç personelin bu alana kaydırıldığı da gelen bilgiler arasında.

 

Bu haber 867 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...