“Halkımızın kullanımına sunuyoruz”

1 Ekim 2013 18:16

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu da mesai ayrımı yapmaksızın şehrin sorunlarının çözümü ve daha iyi bir Isparta için altyapı ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nce 125 Cadde’nin Emre Mahallesi, Gülcü Meydanlığı, Gülcü Mezarlığı’nın her iki yan yolunda, freze ile yorgun asfaltının kaldırılması çalışmalarını sürdürdü. Yorgun asfaltın kaldırıldığı Emre Mahallesi Meydanlık bölgesinde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmur suyu ve ızgara bağlantı hat çalışmaları gerçekleştirildi. Yine Halıkent Mahallesi 244 Cadde’de asfalt çalışmaları tamamlanırken, su birikintisi yaşanan caddenin bir bölümü şehrin kırmızı koduna getirilmesi için çalışmalar devam ettirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca Ayazma Caddesi olarak bilinen 124 Cadde ile asfaltı tamamlanan 244 Cadde arasındaki bağlantı yollarının dayanıklı asfaltını döktü. Bu kapsamda Halıkent İlkokulu, Polisevi, Cami yan yolları, Halıkent Pazaryeri arkası ile birçok yan yolda da asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün 125 ve 244 Cadde ile bağlantı yollarında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, emeği geçen tüm personele teşekkür ederken, Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla mükemmel çalışmalar yapıldığını ve Ispartalıların hizmetine sunulduğunu kaydetti.

Etnografya Müzesi, Sidre ve Ayazma Caddesi’ni birbirine bağlayan 123 Cadde’deki asfalt çalışmalarının geçen günlerde tamamlandığını hatırlatan Isparta Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, şimdi de Emre ve Gülcü Mahallelerini birbirine bağlayan 125 Cadde’de altyapı ve asfalt çalışması başlattıklarını dile getirdi. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Emre ve Gülcü Mahallelerinde de sorunun çözüleceğini ve su baskınlarının önüne geçileceğini aktardı. Halıkent Mahallesi’nde 244 Cadde’deki kod farkı bulunan bir bölümün sorunun çözülmesi için yoğun çaba gösterdiklerini anlatan Eren, “Bu bölgemizde de bundan sonra su birikintileri yaşanmayacak” dedi. Çalışmaların Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Eren, “Bu çalışmaları halkımızın kullanımına sunuyoruz. Mükemmel bir çalışma yapılıyor, gece gündüz demiyoruz. Altyapı ve asfalt çalışmalarını gerçekleştiren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla mükemmel bir çalışma yapıldığını gördüm” dedi.

 

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...