“Bizim belediyelerimizde yolsuzluk haberi duyamazsınız”

1 Ekim 2013 18:23

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İç Mimar Süleyman Çakan, seçim sürecinde diğer partilere benzemeyen bir çalışma yürüteceklerini belirterek “Hiç bizim belediyelerimizden yolsuzluk haberi duydunuz mu? Gerçekten Isparta’yı şaşırtacak projelerle seçime gireceğiz. Göreve gelen Belediye Başkanları gibi nöbetleşe 5 yılı geçirmeyeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, yerel seçim sürecini çok aktif bir şekilde götürdüklerini belirtti. Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşlardan sürekli şikâyet duyduklarını ve halkın ne istediğini bildiklerini ifade eden Çakan, Isparta’yı şaşırtacak projeleri yakında açıklayacaklarını söyledi. Isparta’yı baştan sona modernize edecek projelerle geldiklerini bildiren Çakan, “İnşallah Belediye seçimlerini kazandığımız zaman bu projeleri hayata geçirip Isparta diğer iller arasında referans gösterilebilecek, örnek gösterilebilecek şehirler arasında yer alacak” dedi.

GÖREVE GELEN BAŞKANLAR ITKM

KONUSUNU NÖBETLEŞE GÖTÜRÜYOR!

Öte yandan iktidar ve muhalefet partilerinin temsilcilerinin birbirleriyle uğraşmaktan başka şehre bir şey vermediklerini ifade eden Çakan, şöyle devam etti; “Şuanda Isparta siyasetine baktığımızda hep birbirlerini eleştirdiklerini, eleştiriden iş yapamaz hale geldiklerini görüyoruz. Biz hiçbir zaman böyle tartışmaların içine girmeyeceğiz. Biz işimize bakacağız. Örneğin; Isparta’da bir Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı olayı var. Üç - Dört dönemdir süren bu durum şehir için adeta kangren haline gelmiş. Bir türlü bitirilemiyor ve adeta göreve gelen belediye başkanları konuyu nöbetleşe götürüyor. Oysa bu yapı şehrin sosyal dokusunu bozmuştur. Zira burada yüzyıllardır Çarşamba pazarı kuruluyordu. Büyüğüyle, küçüğüyle herkes o gün bu pazarda buluşuyor ve görüşmelerini yapıyorlardı. Olay sadece Pazar yeri olayı değildi. Ama oraya büyük bir bina dikildi ve şehirdeki yüz yıllık gelenek bitirildi. Ispartamızın korunması gereken değerleri olduğunu biliyoruz ve biz, şehrin dokusuna zarar vermeyen ve şehri modernleştirecek projelerimizin en iyisini vatandaşlarımız için yapmak istiyoruz.

HİÇ BİZİM BELEDİYELERİMİZDEN

YOLSUZLUK HABERİ DUYDUNUZ MU?

Bilindiği gibi ülkemizin çeşitli il, ilçe ve beldelerinde Milli Görüş belediye başkanlarımız var. Bunların hiçbirinden kötü yönetim veya yolsuzluk iddiaları geliyor mu? Tabi ki hayır. Çünkü Milli Görüş kadroları vatan için, millet için çalışır. Hatta diğer partili belediyelerden on kat daha fazla çalışır ve hizmet üretirler. Hiçbir zaman kötü bir icraat içinde olmazlar. Bunu tüm Türkiye bilmektedir. Bizim Isparta için çok güzel projelerimiz var. Kentsel Dönüşüm konusunda da son derece sıra dışı plan ve projelerimiz var. Bunları zamanı gelince tek tek açıklayacağız. Biz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, çarşı pazarı ziyaret ediyoruz, evleri ziyaret ediyoruz. Halkımız hep mevcut siyasetçilerden şikâyetçi. Siyasetçilerin kendilerine seçimden seçime uğradıklarını söylüyorlar. Biz, Kent Konseyi olayını çok önemsiyoruz. Bu konuya çok ciddi bakıyoruz. Bu konuda da projelerimizi ortaya koyup hayata geçireceğiz. Şuanda bu projelerimizi açıklamıyoruz. Çünkü henüz tüm rakiplerimiz belli değil. Rakiplerimiz belli olduğunda gerçek gücümüzü ortaya koyacağız. Bunu tüm halkımız görecektir.”

 

Bu haber 706 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...