Belediye davası 28 Kasım’a ertelendi

2 Ekim 2013 15:36

Isparta Belediyesine yönelik operasyon kapsamında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın da aralarında bulunduğu 82 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme heyeti önceki duruşmada atanan bilirkişi heyetinin raporu tamamlayamadığını belirterek davayı 28 Kasım’a erteledi.

Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın da aralarında bulunduğu ve "Çete kurma ve yönetme, resmi evrakta sahtecilik ve ihaleye fesat karıştırma" suçlarından tutuksuz yargılanan sanıklardan 28'i ve avukatları katıldı. Günaydın ile diğer tutuksuz sanıklar ise duruşmaya gelmedi. Mahkeme heyeti başkanı Suat Yürekli, önceki duruşmada atanan bilirkişi heyetinin raporu tamamlayamadığını söyledi. Sanık ve avukatlar da bilirkişi raporunun beklenmesini talep etti. Bunun üzerine mahkeme heyeti, duruşmayı 28 Kasım'a erteledi.

“BİZİ BURAYA GETİRENLER VİCDAN MUHASEBESİ YAPMALI”

Duruşmanın ardından gazetecilere açıklama yapan MHP İl Başkanı Yalçın, bilirkişi raporunu beklediklerini anlatarak, “Allah hayırlısını versin. Herkes ne yaptığını, ne yapmadığını iyi biliyor. Yalnız insanları buraya getirenler iyi bir vicdan muhasebesi yapsınlar. Onlarla hesabımızı mahkeme-i kübrada göreceğiz. Hukuki bir süreç. Herkesin yapacağı şeyler belli” dedi.

 

Bu haber 1060 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...