İsmail Efendi caddesi altyapısına kavuşuyor

3 Ekim 2013 15:51

Isparta Belediyesinin şehir merkezinde başlatmış olduğu ve kırmızı kot uygulaması ile birlikte yaptığı kalıcı asfalt ve alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Bilindiği üzere belediye kalıcı asfalt kaplama çalışmalarını öncelik sırasına göre yapmaktadır. Yapılacak yolları rakamlaştıran belediye öncelikli ve ileriki tarihlerde yapılacak yollar diye ayırmıştı. Öncelikli yollar arasına taşıt ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddeler önceliğe alınarak her adımda taşıt trafiğinin daha az yoğun olduğu caddelere doğru devam etmektedir.işte bu çalışmalarına belediye bir caddesini daha eklemek üzere, Emre Mahallesinden Halife Sultan Mahallesine kadar uzanan 125. Cadde İsmail Efendi caddesinde kalıcı asfalt çalışmalarına başladı. Belediye yine her yerde olduğu gibi bu cadde de asfalt üstüne asfalt yapma yerine önce yıpranmış asfaltı kazıyor. Kazılan asfalt ile birlikte yoldaki altyapı sorunlarına önem veriliyor. Öncelikle yağmursuyu ve diğer alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra stabilize malzeme dökülerek kalıcı asfalt kaplaması yapılacak hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da fırsat buldukça yapılan bu çalışmaları yerinde takip ediyor. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yetkili müdürlüklere talimat vererek çalışmaların doğru şekilde ilerlemesine katkı sağlıyor.

125. cadde de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Günaydın vatandaşa da müjde vererek yolun bayramdan önce tamamlanacağını belirtti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Emre Mahallemizin üst kısmından Gülcü, Sülübey ve Halifesultan mahallemizin kullandığı yaklaşık2.5 kmuzunluğunda olan bir caddemizin üzerindeyiz. Bu caddemizde de her caddemizde olduğu gibi alt yapı sorunlarını da tamamlayarak devam ettiriyoruz. İnşallah bayram öncesi yolumuzun tüm alt yapısı tamamlanmış ve kalıcı asfalt kaplaması yapılmış şekilde halkımıza teslim edeceğiz” dedi.

Emre Mahallesi Muhtarı Ayhan Talay’da yapılan çalışmaları yakından izleyenlerden biri. Mahalleye yapılan bu çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. 

 

 

Bu haber 635 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...