Baykal gitti, Civelekoğlu geldi

3 Ekim 2013 15:57

MHP, 2014 yerel seçimlerinde Senirkent İlçesi’nden göstereceği adayı belirledi. Mevcut Başkan Hüseyin Baykal’ın tekrar görev almamak istemesi üzerine Erol Civelekoğlu, MHP’nin yeni adayı oldu.

MHP, 2014 yerel seçimlerinde kalelerinden biri olan Senirkent’te büyük bir değişikliğe gitti. Mevcut başkan Hüseyin Baykal’ın tekrar aday olmayacağını açıklaması üzerine yeni adayın SDÜ’de öğretim görevlisi olan Erol Civelekoğlu’nun olduğu öğrenildi.

“BU GÖREVİ BAŞKA ARKADAŞLARIM DA TATMALI”

Parti içinden edinilen bilgilere göre Baykal bu görevi başkalarının da yapması için tekrar aday olmadı. Hatta Baykal’ın gösterilecek olan yeni adaya büyük destek vereceği de gelen bilgilere arasında.

“KÜSTÜ MÜ” YORUMLARINA NEDEN OLMUŞTU

Öte yandan bilindiği üzere Hüseyin Baykal, adaylığını Isparta Belediye Başkanlığı için açıklamış ama gösterilmemişti. Bu olayın arkasından Baykal tekrar aday olmayacağını açıklamış ‘Acaba partiye küstü mü?’ yorumlarına neden olmuştu. Ancak edinilen bilgiler ışığında bunun böyle olmadığı ortaya çıktı.

BAYKAL’A GENEL MERKEZ NEZDİNDE GÖREV VERİLEBİLİR

Diğer taraftan yine parti içinden edinilen bilgilere göre MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çok sevdiği Hüseyin Baykal’a Genel Merkez nezdinde görev verilebileceği konuşuluyor. Hatta bu yönde MHP İl Başkanlığına bazı bilgilerin de geldiği ileri sürülüyor.

CİVELEKOĞLU SEVİLEN BİR İSİM

Bu arada MHP’nin yeni adayı Civelekoğlu’nun ilçede çok sevilen bir isim olduğu öğrenildi. Baykal’ın da destekleyeceği Civelekoğlu’nun Belediye Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...