İlk resmi ziyaret Baro’ya

5 Ekim 2013 11:54

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, resmi adaylık başvurusundan sonra ilk ziyaretini Isparta Barosu’na gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Vedat Şenol ve il örgütü  üyeleri ile Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, dün Isparta Barosu’nu ziyaret etti. Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Prof. Çakmakçı’ya adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çakmakçı ise, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik ve hukuk devleti olduğuna inandıklarını belirterek, “Hukukun olduğu yerde adaletin olduğuna inanırız. Değerli avukatlarımız adaleti temsil ederek, özverili çalışıyorlar. Isparta için büyük bir kazançsınız” dedi.

YARGININ SAVUNMA AYAĞI İYİ MÜCADELE VERDİ

CHP İl Başkanı Vedat Şenol da, Isparta Barosu Başkanı Avukat Gökmenoğlu ve arkadaşlarının çok aktif çalıştıklarını ifade ederek, “Yargı şuanda Türkiye’de siyasallaşmış durumda. Siyasal yargının Adalet Bakanlığı’ndan kaynaklanan hükümetin özellikle siyasi tavır koyduğu sonucu Türkiye’de yargı hükümete muhalefet olanlara karşı bir araç, silah olarak kullanılıyor. Burada yargının 3 ayağından biri olan savunma çok büyük mücadeleler verdi. Bu mücadelesine de devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 558 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...