Yeni yol açıldı kazalar yüzde 75 azaldı

5 Ekim 2013 11:57

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, site içerisinde yeni açılan yolla Migros Kavşağı’ndaki kazaların yüzde 75 azaldığını ifade ederek,  emeği geçenlere teşekkür etti. Bu arada yolun yanında bulunan ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredilen arazi içerisinde ufak bir yol olduğunu belirten Boyacı, bu yolun da sanayiden çıkış yolu olarak değerlendirilmesini istedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel’in girişimleri ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın katkılarıyla Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan üst geçit altındaki yol hizmete açılmıştı. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, bu yol sayesinde Migros Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazalarının yüzde 75 azaldığını ileri sürdü. Yolun trafiği de çok rahatlattığını dile getiren Boyacı, yetkililerden bir istekte daha bulundu.

SAYIN VALİMİZ VE YETKİLİLERDEN DESTEK İSTİYORUZ

Sanayi Sitesi içerisinden çıkış yolu olarak kullanılan yolun yanında Köy Hizmetleri’ne ait bir arsa bulunduğunu ifade eden Boyacı, bu yolun da Sanayi Sitesi için değerlendirilmesini istedi. Yolun bulunduğu arsanın Şehir Hastanesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne geçtiğini belirten Boyacı, “Yolumuzun kenarında bulunan duvar yıkıldığında bu yolda bizim yola ilave olacak.  Sayın Milletvekilimiz Recep Özel buraya geldi. Yapılan yoldan giriş, Köy Hizmetleri içerisinde bulunan yoldan da çıkış olsun dedi.  Sayın Valimiz başta olmak üzere kurum yetkililerinden bu yolun açılması için yardım istiyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZ SÖZ VERDİ

Alt geçit altından gelen yolun sadece giriş, yeni yapılması istenen yolun da çıkış yolu olarak kullanılmasını istediklerini bildiren Boyacı, “Bu yol aynı zamanda yapılacak Şehir Hastanesi için de önem arz edecek. Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın, bu yolun açılması durumunda asfalt sözü verdi. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu haber 1309 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...