Tüm firmalar aynı çatı altında üretim yapacak

8 Ekim 2013 15:48

Gül üreticileri tarafından oluşturulan Gül Derneği, yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Üreticilerin, kaliteli üretim yapılması ve Türkiye ile dünyadaki firmalarla rekabet gücünü artırmak amacıyla ortak bir karar aldı. Üreticiler, ürünlerini tek bir çatı altında üretecek ve kendi markalarıyla satış yapacak.

Isparta’daki kozmetik sektörü, üretim odaklı bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Gül üreticilerin oluşturduğu Gül Derneği üyeleri birlikte hareket etme kültürüne örnek olabilecek yeni bir girişimde bulunuyor. Edinilen bilgilere göre üyeler kaliteli hem üretim konusunda yaşanan sıkıntıyı aşmak hem de eşit şartlarda rekabet ortamının oluşturulabilmesi için tek çatı altında üretim yapma kararı aldı. Bu anlamda geliştirilecek olan projeye devlet desteği de sağlanacak.

ÜRÜNLERİN STANDARTLARI YÜKSEK OLACAK

Öte yandan geliştirilen proje ile üretilecek olan ürünlerin standardının yüksek olacağı bildirildi. Üyelerin bu standartları yakalamak için ortak bir üretim merkezi kurup, faaliyete geçirmek istedikleri öğrenildi. Üretim yapılacak olan tesisin yerinin bulunduğu ve ortak üretim yapılacağı öğrenildi.

 

 

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...