125. cadde Bayram’a hazır

9 Ekim 2013 17:55

Isparta Belediyesinin başlatmış olduğu sorunsuz altyapı ve kalıcı asfalt hamlesi hızla devam ediyor. Her geçen gün bir cadde de hizmet veren belediye bayram öncesi dört mahallenin ortaklaşa kullandığı yaklaşık2 kmuzunluğundaki 125 İsmail Efendi caddesini de kalıcı asfalta kavuşturmak için gece gündüz çalışıyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yapılan alt yapı ve kalıcı asfalt kaplama çalışmalarını yakından izliyor. Günaydın yoğun mesaisi arasında bu caddedeki çalışmaları da ihmal etmeyerek gece geç saatte olsa takip ediyor. Günaydın’ın yaptığı bu incelemeye başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri de eşlik ediyor. Ayrıca dört mahalle muhtarı da yapılan çalışmayı yakından takip edenler arasında.

Günaydın inceleme esnasında basın mensuplarına da yoldaki çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Günaydın açıklama yapmadan önce, mahalle sakinlerinden Ömer Faruk Akıncı ve Yaşar Kartal, yapılan hizmetlerden dolayı Günaydın’a teşekkür etti. Emre Mahallesi Muhtarı Ayhan Talay ve Sülübey Muhtarı İbrahim Gürbüz’de hizmetten dolayı Belediye Başkanı Günaydın’a teşekkür etti.

Günaydın yaptığı kısa açıklamasında, “söz verdiğimiz gibi bu caddemizi Kurban Bayramından önce bitireceğiz. Bu vesile ile teknik ekibimiz ile birlikte çalışmaları yerinde görmek için buradayız. Gördüğünüz gibi2 kmuzunluğundaki bir caddemizi yine söz verdiğimiz gibi 15 gün içerisinde hemde alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak bitiriyoruz. Yaptığımız bu çalışmaları mahalle muhtarlarımızda yakından takip ediyor. Mevsim kışa doğru yaklaştı ancak meteorolojiden aldığımız bilgiler neticesinde Ocak ayına kadar çalışmalarımız devam edecek. Bayram sonrası da hemen diğer bir caddemize geçerek bu hamlemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz alt yapı ve üst yapısı ile sorunsuz bir il haline getirmek için tüm engellere rağmen çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimiz Türkiye’mize örnek teşkil eder haline geldi. Bakınız biz bu çalışmalarımızı yaparken tamamen öz sermaye ve kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Özel şirketlere peşkeş çekerek belediyemizin parasını da har vurup harman savurmadık. Bu yüzden de  bu çalışmalada özveri gösteren personelime de teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...