Yapı Kredi Eğirdir Şubesi açıldı

10 Ekim 2013 16:27

Yapı Kredi’nin, Isparta ili Eğirdir ilçesinde yer alan Eğirdir şubesinin açılış kokteyli  8 Ekim, Salı günü yapıldı. Kokteyle Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Cumhuriyet Savcısı Başak Şaktanlı, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Yapı Kredi Perakende Bankacılık Stratejik Şube Yönetimi Direktörü Bülent Adıbelli,  Perakende Bankacılık Akdeniz Bölge Müdürü Şadi Cengiztekin ve Perakende Bankacılık Doğu Antalya Saha Müdürü İhsan Kılıç’ın da aralarında bulunduğu ilçe protokolü ve müşteriler katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Eğirdir Şubesi Müdürü Nizamettin Topalakcı Temmuz ayından bu yana Eğirdir ilçesinde faaliyet gösteriyor olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Müşterilerine sundukları ayrıcalıklı ticari ve bireysel Yapı Kredi hizmetleriyle, gelişen ve büyüyen Isparta ili ekonomisine katkıda bulunmak adına yola çıktıklarını dile getiren Topalakcı, Katip Mahallesi sakinlerini, şubelerinin bankacılık hizmetlerinin yanında sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi diğer bankacılık alanlarıyla da buluşturacaklarını dile getirdi.

2013 yılı Eylül sonu itibarıyla 940 şubesi bulunan Yapı Kredi, 2013 yılında da şube açılışlarını ara vermeden sürdürüyor.

Eğirdir Şubesi Adresi: Katip Mah. Dr.İsa Köklü Cad. No:60 Eğirdir/Isparta

 

Bu haber 921 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...