Rektör İbicioğlu’ndan SDÜ Personeline promosyon müjdesi

11 Ekim 2013 16:03

Süleyman Demirel Üniversitesi "Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon İhalesi" 08.10.2013 tarihinde sonuçlandı. Uzun süredir SDÜ personeline en yüksek promosyonu sağlamak üzere stratejik bir tavır sergileyen Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, “Banka Promosyon İhalesi” sürecini bizzat takip ederek personelinin bugüne kadar en yüksek promosyon bedeli almasını sağladı.

Kurban Bayramı öncesinde sonuçlanan ihalede Rektör İbicioğlu’nun kendileri lehine gösterdiği tavırdan duydukları memnuniyeti dile getiren SDÜ ailesi, çalışanların mesleki tatmini ve kurumsal aidiyet duygusunun geliştirilmesini önemseyen Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na teşekkür etti.

İhale Süreci Şöyle Gelişti:

Başkan Mustafa Diri (Genel Sekreter V.), Üye SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Yavuz ve Sendika Temsilcisi Üye Zeki Çalışkan’dan oluşan komisyon;  08/10/2013 tarihinde yazılı teklif veren bankalardan Yapı ve Kredi Bankası AŞ, Akbank TAŞ, T. Halk Bankası AŞ, Finans Bank AŞ, T. Vakıflar Bankası TAO, T. İş Bankası AŞ, T. Garanti Bankası AŞ, TC Ziraat Bankası AŞ’nin temsilcilerinin hazır bulunduğu ihaleyi saat 10.00’da başlattı. Bankaların yazılı olarak verdikleri teklifler değerlendirildi.

Açık artırma sonucunda T. Halk Bankası A.Ş.’nin kişi başına 2.270 TL.’lik teklifi ile ihale sonuçlandı. Bu tutarın 2.000 TL.’si 15.11.2013 tarihinde nakit olarak maaş ile birlikte ödenecek, 270 TL.’si ise kredi kartına puan olarak yüklenecektir. Protokol (15.11.2013 ile 14.11.2017 tarihleri arasında) 4 yıldır. Promosyon ücreti, çalışılan süre ile orantılı olarak kabul edilecek, ayrılma halinde personelin çalışmadığı döneme ilişkin promosyon tutarı banka tarafından geri alınacaktır. Ölüm ve emeklilik hallerinde bu tutar geri alınmayacaktır.

 

 

Bu haber 858 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...