Üniversite yolu Allah’a emanet!..

11 Ekim 2013 16:15

Karayolları İstanbul yolunda üniversiteden gelen taraftaki çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı ama bu sefer de daha önce yapımı tamamlanan gidiş yönünü trafiğe kapattı. Bu durum karşısında isyan eden sürücüler, karayollarına tepkilerini ortaya koyarken Isparta Belediyesi’de karayolları sınırına “Isparta Belediyesi Yol Yapım Sorumluluk Sınırı Sonu” yazılı bir pankart astı.

Uzun süredir İstanbul yolu SDÜ’den şehir merkezine geliş yönünde Karayollarının sürdürdüğü asfaltlama çalışması tamamlandı. Ancak bu sefer de daha önce asfalt çalışması yapılan gidiş yönü trafiğe kapatıldı. Bu durum hem sürücüleri hem de vatandaşları isyan ettirdi. Sürücüler yoldaki yapım çalışmalarının tamamıyla ne zaman biteceği konusunda yetkililerden açıklama beklediklerini dile getirirken, gidiş yönünün tekrar trafiğe kapatılmasına bir türlü anlam veremediklerini dile getirdiler.

BAYRAM ÖNCESİ YAPILMAMASI GEREKEN ÇALIŞMA

Kurban Bayramı öncesi gidiş yolunda başlatılan çalışma nedeniyle trafikte büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntılar özelikle bayram günlerinde daha da artacak gibi gözüküyor. Geliş yolundan trafik gidiş-geliş olarak tek yönlü sağlanırken, yolda da önlemlerin henüz alınmadığı görülüyor. Vatandaşlar yoldaki çalışmanın bayram öncesine başlatılmasına da anlam veremediklerini belirttiler.

3. KAT ASFALT ATILACAK

Öte yandan Karayolları görevlilerinden edinilen bilgiye göre gidiş yoluna daha önceki çalışmada 2 kat asfalt döküldü. Yeni yapılacak çalışma ile 3. kat asfaltlama yapılacak. Ancak yol 2 gündür trafiğe kapalı olmasına rağmen herhangi bir çalışma henüz başlatılmadı. Çalışmaların bayram sonu başlatılabileceği öğrenildi.

BELEDİYE İŞİ SAĞLAMA ALDI

İstanbul yolunda uzun süredir yapılan yol çalışmaları vatandaşları olduğu gibi belediye yetkililerini de çileden çıkardı. Sonunda belediye çareyi yolun belediyesi sınırı sonuna bir pankart asmakta buldu. Belediyenin astığı pankartta çalışma yapılan yolun belediye sınırları içerisinde olmadığı vurgulandı. Pankartta şu ifadeye yer verildi :”Isparta Belediyesi Yol Yapım Sorumluluk Sınırı Sonu”

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...