Başkan Günaydın Halı Sarayı esnafını ziyaret etti

12 Ekim 2013 13:03

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Halı Sarayı başta olmak üzere esnaf ziyaretinde bulundu. Çam Halı’ya da nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Günaydın, Prof. Dr. Turan Yazgan Etnografya Müzesi’ne bağışlanan Isparta halılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ardından diğer esnafları da ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, esnafın dert ve sorunlarıyla ilgilendi. Esnaflar ekonomik sıkıntılardan dolayı zor durumda olduklarını ve iş yapmakta büyük güçlükler çektiklerini anlattı.

Ziyaretler esnasında bir tost dükkânı işletmecisi ise, gramajı az olarak satılan ve belediye tarafından yapılan denetimler sonrasında yaptırım uygulanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Günaydın’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Esnaf, vatandaş ve özellikle gençler tarafından da kendisine yoğun ilgi gösterilen Başkan Günaydın, belediye olarak halkın huzur ve refahı için çalıştıklarını, Isparta’yı her konuda Türkiye’nin en iyi ili yapmak için gece gündüz aralıksız olarak çalıştıklarını söyledi.

Bu haber 1268 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...