Ankesörlü telefonlar bayram boyunca ücretsiz

12 Ekim 2013 13:10

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen, Kurban Bayramı boyunca ankesörlü telefonlardan yapılan görüşmelerin ücretsiz olacağını bildirdi.

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdöğen, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara sevindirici bir gelişmeyi paylaştı. Kurban Bayramı’nda herkese sevdikleriyle özgürce konuşma olanağı sunacaklarını belirten Taşdöğen, “Türk Telekom’un bayram hediyesi ile Kurban Bayramı boyunca Türkiye’nin her yerindeki ankesörlü telefonlardan yapılan görüşmeler ücretsiz olacak” dedi.

ŞEHİR İÇİ ŞEHİR DIŞI ÜCRETSİZ ARANABİLECEK

Öte yandan özel bayram kampanyasıyla birlikte ankesörlü telefonlardan şehir içi ve şehir dışı ev ve iş telefonlarıyla ücretsiz görüşülebileceğini açıklayan Taşdöğen, “15-16-17-18 Ekim 2013 tarihlerinde herkes yurdun her yanındaki ankesörlü telefonları telefon kartı veya kredi kartı ile kullanarak sevdikleriyle diledikleri kadar konuşacak. Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 15 Ekim 2013’de saat 00:00’da başlayacak olan Türk Telekom’un özel bayram kampanyası 18 Ekim 2013 günü saat 24:00’de sona erecek” diye konuştu.

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...