“Isparta bizim için bir kat daha önemli”

12 Ekim 2013 13:22

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, yeniden dinamik bir kadro oluşturarak değişen Türkiye konjektörüne uygun bir yapıyla milletin karşısına çıkmak istediklerini bildirdi. Çelik, Isparta’nın bu noktada bir kat daha fazla önemli olduğunu belirterek “Çok yakın bir tarihte de Isparta’nın özlediği Demokrat Parti’yi yine milletin arzuladığı adaylarla buluşturacağız” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik, geçtiğimiz gün sessiz sedasız Isparta’ya yaptığı sürpriz ziyaretin detaylarını gazetemiz muhabirine açıkladı. Demokrat Parti’nin Adalet Parti misyonunda bu ülkeye yıllarını ve misyonunu vermiş Başbakanlığı, Cumhurbaşkanlığı döneminde milletin gönlünde taht kurmuş Sayın Süleyman Demirel’in memleketi olması nedeniyle Isparta’nın partilerinin gözünde ayrı bir yeri bulunduğunu belirten Çelik, önemli konulara değindiklerini bildirdi.

“TECRÜBELİLERDEN FAYDALANARAK

YENİDEN DİNAMİK BİR KADRO KURACAĞIZ”

Demokrat Parti’nin eski tecrübesine dayanarak yapıyı yenileyeceklerini ve dinamik bir kadro oluşturmak istediklerini ifade eden Çelik, “Hem tecrübeden faydalanacağız hem de dinamik yapıyla değişen Türkiye konjektörüne uygun yapıyı milletimizin karşısına çıkarma amacındayız. Bu nedenle süratle tüm illerimizdeki il ve ilçelerimizdeki kadroları yenilemek ve yerel seçimlere hazır dimdik, milletin gönlündeki Demokrat Parti’yi Türkiye’de de iktidar yapma noktasında bir istişare ziyaretiydi. ‘Yerel seçimlerde neler yapabiliriz’ diye Isparta’yı da ziyaret ettik” dedi.

“ÇOK YAKIN BİR TARİHTE ISPARTA’NIN

ARZULADIĞI İSİMLERİ AÇIKLAYACAĞIZ”

Hem Demokrat Parti misyonuna, kimliğine uygun hem de milletin arzuladığı isimler noktasında her il ve ilçede halkını temsil edebilecek, bu milletin milli ve manevi değerlerine bağlı ülküyü taşıyabilecek adaylarla yola çıkmak amacında olduklarını açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Çelik, şöyle devam etti; “Çok yakın bir tarihte de Isparta’nın, Ege Bölgesinin ve tüm Türkiye’nin arzuladığı o Demokrat Parti’yi yine milletin arzuladığı adaylarla buluşturmak hedefindeyiz.

“ISPARTA BİZİM İÇİN BİR KAT DAHA ÖNEMLİ”

Demokrat Parti’nin Adalet Parti misyonunda bu ülkeye yıllarını ve misyonunu vermiş Başbakanlığı, Cumhurbaşkanlığı döneminde milletin gönlünde taht kurmuş Sayın Süleyman Demirel’in memleketi olması nedeniyle Isparta’nın partimizin gözünde ayrı bir yeri var. Dolayısıyla Ispartalı hemşerilerimizin Demokrat Parti nezdindeki yeri çok çok ayrı bir anlam ifade etmekte. Diğer illerimiz ne kadar önemli ise Isparta ondan bir kat daha fazla önemli.

“DEMOKRAT PARTİ’NİN KALESİ ISPARTA’YA

BAYRAĞI DİKMEK İSTİYORUZ”

Yerel seçimlerde Isparta’da layık olduğu ve olacağı şekilde bir temsil kabiliyeti olan adaylarla yola çıkmak istiyoruz. Demokrat Parti’nin kalesi Isparta’ya bayrağı dikmek istiyoruz. Yeniden Ispartalı hemşerilerimizin beklediği kıratı şaha kaldırmak istiyoruz. Yenilenen dinamik yapısıyla Isparta’daki tecrübeli arkadaşlarımızla da bunu başaracağımıza inanıyoruz.

DOĞUM SANCISI GEÇİRİYORUZ

Türkiye genelinde 283 Delege Olağanüstü Genel Kurula gidilmesi yönünde imza topladı. Partimiz son derece demokrasiyi içine sindirmiş bir parti. Burada imza veren ya da vermeyen tüm arkadaşların gayesi partiye hizmet etmek ve en iyi aramak. Burada parti içi muhalefetin olması ve bunu kabullenmeniz kadar doğal bir duygu yok. Ben bunu doğum sancısı olarak görüyorum. Rekabet her zaman iyidir. İmza toplayan arkadaşlar da ‘muhakkak en iyiyi yapacağız’ diye yola çıkıyordur. Fakat Demokrat Parti’nin süvarisi şuan Türkiye’yi kucaklayan ve en iyi yer götürebilecek bir süvari Sayın Genel Başkanımız. O nedenle de muhalefeti hoşgörüyle karşılamak ve demokrasi kuralları içerisinde rekabete de açık olmak gerekiyor. Demokrat Parti doğum sancısı geçiriyor şuanda. Bu doğumdan da güzel bir bebek çıkacak. O bebekte Demokrat Parti iktidarı olacak. Biz diğer partiler gibi demokratik kuralları işletmeyen bir parti değiliz. Olağan kongremiz olacak. Bir değil birden fazla da aday çıkabilir. Bu partiye en iyi hizmeti verecek olan kazanacaktır. Demokrat Parti Genel Başkanla emin ellerde diyebiliriz.”

 

 

Bu haber 672 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...