Taekwondoda Sporculardan Çifte Madalya

15 Ekim 2013 22:16

29 Eylül 2013 tarihinde Isparta’da yapılan Taekwondo Ligi eleme müsabakalarında Keçiborlu Belediyespor Taekwondo sporcuları Seher Haliç ve Tuğçe Akdoğan kızlarımız 1’nci olarak Altın madalya aldılar. Ödülleri 05 Ekim 2013 tarihine Atatürk Stadyumunda Isparta Protokol heyeti tarafından takdim edildi. Derece yapan sporculara ayrıca hediyeleri verildi.

06 Ekim 2013 tarihinde Burdur ilinde yapılan Minik ve Yıldızlar Taekwondo şampiyonasında Keçiborlulu sporcularımız madalya ile döndü. Antalya, Kütahya, Burdur, Isparta ve Alanya’dan toplam 150 sporcunun katıldığı müsabakalarda; Seher Haliç kızımız 1’nci olarak Altın madalya kazandı. Tuğçe Akdoğan kızımız final müsabakasında şanssız olarak sakatlığı nedeniyle müsabakayı bırakmak zorunda kaldı ve 2’nci olarak gümüş madalya aldı. Minik erkekler kategorisinde İsmail Akoğlan final müsabakasında çok az sayı farkı ile yenilerek 2’nci oldu, gümüş madalya aldı. Sporcularımızın sayı üstünlükleri ve nakavtlarla yendikleri müsabakalar dikkat çekti.
Keçiborlu Belediyespor Taekwondo antrenörü; “Müsabakalara hazırlanmıştık tabiî ki şanssızlıklar olabiliyor. Ama mücadeleden sporcularımız asla taviz vermedi. Hepsini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ve bizleri asla ve asla destekleriyle yalnız bırakmayan Sayın Belediye Başkanımız Turgut Soykan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

 

Bu haber 1718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...