Temizlik uygarlıktır

15 Ekim 2013 22:17

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan yeni bir çalışma ile tüm ana arterlere izmaritlik ve küçük parça çöplerin atılabileceği kutular yerleştirilmeye başlandı. Şehir genelinde uygulanacak olan çalışmaların ilk etabında ana arterler hedef alındı. 

Isparta Belediyesi şehir genelinde gerek çöp toplama hizmetleri, gerekse diğer temizlik alanlarında yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Son olarak ana arterler başta olmak üzere şehir genelinde izmaritlik montajına başlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar kapsamında vatandaşların sigara izmaritleri başta olmak üzere küçük ebatlı çöplerini atabilmelerini sağlamak amacıyla konulan çöp kutuları vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.
Amaçlarının Isparta’yı daha temiz ve daha yaşanabilir bir şehir yapmak olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu kapsamda çalışmaların her alanda tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Günaydın, bu çalışmalardan birisinin de temizlik olduğunu dile getirerek, ‘temizlik uygarlıktır’ diyerek, temizlik anlamında şehir genelinde bir sıkıntının yaşanmadığını ve ekiplerin şehrin temizliği için büyük gayret gösterdiğini dile getirdi.
Yapılan açıklamalarda ayrıca daha yaşanabilir ve daha temiz bir Isparta için vatandaşların daha duyarlı olmaları sigara izmaritleri başta olmak üzere diğer atıkların gelişigüzel atılmaması yönünde tavsiyelerde bulunuldu.

 

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...