CHP’den Meclis Üyeliği için Hanım başvurular çoğunlukta

15 Ekim 2013 22:44

Isparta Merkez İlçe Belediye Başkanlığı yarışına SDÜ Eski Rektörü M. Lütfü Çakmakçı ile çıkacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çakmakçı’nın ekibinde yer almak isteyen isimler de partiye başvurularını yapmaya başladı. 
KADINLAR ÇOĞUNLUKTA
Öte yandan CHP’de belediye meclis üyeliği için aday adayları arasında kadınların çokluğu dikkat çekiyor. Şu ana kadar partiye 7 kadın aday adayı başvuruda bulundu. İl Genel Meclisi üyeliğinde de sürpriz bir isim yer alıyor. Eski Defterdar Fevzi Gönüllü, Merkez ilçe İl Genel meclis üyeliği için başvurdu.
BAŞVURAN İSİMLER
Leyla Güzelcan ‘CHP Eski Kadın Kolları Başkanı), Ummuhan Danacı (Emekli), Semiramis Karataş (Emekli), Sabriye Aydın (İşletmeci), Sevgi Kürkçü (Emekli Öğretmen), Nuran Çöleri (Eski Kadın Kolları Başkanı), Hacer Özen (Emekli Memur). CHP’de Lütfü Çakmakçı’nın ekibinde yer almak isteyen diğer aday adayları şunlar; Erdal Aytoluner (Hekim), Turhan Silleli (Emekil Albay), Ahmet Demirel (İnşaat Mühendisi), Ali Fuat Çetinkaya (Avukat), Mustafa ünlü (Avukat).
GÖNÜLLÜ İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI
Bu arada CHP’de merkez ilçeden İl Genel Meclisi üyeliği için de sürpriz bir ismi başvuru yaptı. Eski Isparta Defterdarı Fevzi Gönüllü, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Gönüllü dışında eski parti yöneticisi Mustafa Yıldız ile Sağlık Müdürlüğü’nden emekli Hakkı Kutluay, İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

 

Bu haber 785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...