Kaymakamlar Eğirdir Evi’nde

21 Ekim 2013 15:40

Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın davetlisi olarak Eğirdir’e günübirlik olarak gelen Isparta İlçe Kaymakamları’ndan Sütçüler Kaymakamı İdris Koç, Aksu Kaymakamı Lokman Önder, Atabey Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ve Yenişarbademli Kaymakamı Cafer Sönmez Eğirdir Evi’ni gezerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile sohbet ettiler.

Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral misafir Kaymakamlara Eğirdir hakkında tanıtıcı bilgiler aktardılar.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral Eğirdir Evi’nin herkese açık olduğunu belirterek, “Tarihî Eğirdir Evi’miz mesai saatleri içersinde açıktır. Mesai saatleri dışında toplu olarak yapılacak ziyaretler için de önceden Belediyemize bilgi verildiği takdirde personel vazifelendirilmektedir” dedi.

Eğirdir’e gelip güzel bir gün geçiren misafir Kaymakamlar, misafirperverliğinden dolayı Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a ayrıca yakından ilgilenen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ederek Eğirdir’e olan hayranlıklarını belirttiler.

Kaymakamla, gölde tekne gezisi yaparak Eğirdir’i gölden seyretme imkânı buldular. Ayrıca Belediye çalışmalarından olan kale önünde inşa edilecek Atatürk Anıtı yeri ile Altınkum Plajı tarafında yapımı devam eden Çok Maksatlı Toplantı Salonu alanını gezerek Başkan Özmeral’den bilgi aldılar.            

Misafir kaymakamlar, Liman’daki Işıklı Su Gösterileri’nden sonra Eğirdir’den uğurlandılar.

 

 

 

Bu haber 1237 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...