“Görevler asla hak olarak kabul edilemez”

21 Ekim 2013 16:04

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin bayramlaşma programında yerel seçimlere değinerek, 2009 seçimlerinde hata yaptıklarını ve artık böyle bir hata yapma lükslerinin olmadığını dile getirdi.

Bilgiç, “Biz Isparta olarak bunu bir kez tecrübe ettik. Bir kez bunun şahsi meselemiz olmadığını unuttuk ve bir kere nefsimize yenildik” dedi.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili partisinin bayramlaşma programında konuştu. Seçimlerin Ahmet, Mehmet ya da başka bir kişinin seçimi olarak görülmemesini isteyen Bilgiç, 2009 yerel seçimlerinde partisinin Isparta’da hata yaptığını söyledi. Bilgiç, şunları söyledi: “Bunlar görevlerdir. Bu görevler asla hak olarak kabul edilmez. Bu görevler alınır, zamanı geldiğinde bırakılır. Sonra tekrar nasip olabilir. Bizim bu şuur içinde olmamız gerekiyor. Her türlü kırgınlık, kızgınlık ve dargınlıklarımızı bir tarafa bırakarak, nefsimize yenilmeden, bu milletin birlik ve beraberliği için meseleye bakmamız gerekiyor. Bunu kişilerin seçimi olarak algılamamalıyız.

BİR KERE NEFSİMİZE YENİLDİK

Biz Isparta olarak bunu bir kez tecrübe ettik. Bir kez bunun şahsi meselemiz olmadığını unuttuk ve bir kere nefsimize yenildik. Bizlerin böyle bir lüksü yok. Bu ülke adına Sayın Başbakanımızın içerde ve dışarıda verdiği bu mücadelede bizlere düşen görev onun arkasında durabilmemizdir. Bunun da yolu sandıktan geçiyor. Bizim sandıkta hem merkezde hem de tüm ilçe ve beldelerde belediyeleri alarak son derece güçlü bir şekilde Isparta senin arkanda dimdik durabiliyor, diyebilmeliyiz. Isparta Ahmet’i, Mehmet’i ya da bir başkasını seçti değil. Isparta senin vermiş olduğun bu mücadelede arkanda dimdik, birlik ve beraberlik içinde durabiliyor demeliyiz. Bizler gerçekten AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de başlatılan her reformun gururunu yaşıyoruz.

SEÇİMLERİ ALACAĞIZ

Önümüz seçim. Bizim mutlak suretle birlik ve beraber olmamız gerekir. Her günü bayram gibi birlik ve beraberlik içinde geçirebilirsek bizim Isparta’da seçimi almamamız için bir sebep yoktur. Ben inanıyorum ki seçimleri alacağız.”

 

 

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...