Aday adaylığını açıkladı, partisini eleştirdi!

22 Ekim 2013 15:21

Şarkîkaraağaç İlçesinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Ramazan Coşkun, verdiği bir demeçte  “Artık Şarkîkaraağaç’ın yüzü gülecek” sloganıyla yola çıktı. Coşkun, AK Parti’li olan mevcut belediye dönemini eleştirdi. Coşkun, “Hizmetler gereğince ve yeterince yapılamadığı için ilçemiz hala köy görüntüsünden kurtulamamıştır” dedi. Bu durum CHP ve MHP’nin de dikkatinden kaçmadı.

Yerel seçim süreci ilimiz genelinde de hareketlenmeye başladı. Merkez İlçede olduğu kadar İlçe merkezlerinde de aday adayları kendilerini tanıtmaya başladı. Ancak yaşanan bir durum var ki herkesin dikkatini çekti. Şarkîkaraağaç İlçesi’nde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Ramazan Coşkun, verdiği bir demeçte partisini eleştirdi.

O DEMEÇ

İşte Coşkun’un verdiği demeçten bir kesit; “…Yeni nesil belediyecilik anlayışını memleketinde başlatacağını da söyleyen Coşkun neden aday adayı olduğunu da şu başlıklarla anlattı… Uzun yıllardır memleketim olan Şarkîkaraağaç için neler yapılabilir, nasıl bir yönetim stratejisi uygulanabilir diye projeler üretmeye çalıştım. Yıllardan beri Şarkîkaraağaç ilçemizde hep aynı sıkıntılar devam etmektedir. Hizmetler gereğince ve yeterince yapılamadığı için ilçemiz hala köy görüntüsünden kurtulamamıştır.  İşsizlik, dışarı açılamama, halkımızın isteklerine cevap verilememesi, bu nedenle de devamlı ilçe dışına göç vermektedir.

İlçe esnafı ve mahalle sakinleri ile yapmış olduğum görüşmelerde umutsuzluğun hakim olduğu görüşler var. İlçe sakinleri burası böyle gelmiş böyle gidecek diyor, ilçemiz hiçbir zaman gelişmez, buranın ihtiyaçlarına cevap verecek bir başkan bulunmaz düşüncesindeler…” yaşanan bu olay MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un da gözünden kaçmadı. Demeci gören İl Başkanları durumu anlayamadıklarını bildirdi.

 

 

 

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...