“Dürüst ve şeffaf bir belediyecilik için adayım”

23 Ekim 2013 17:16

AK Parti Şarkikaraağaç İlçe Teşkilatı'nda Mustafa Ali Yıldız, yerel seçimler öncesi Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Yerel seçimler öncesi siyasi arenanın bir hayli kızıştığı Ak Parti'de ilk aday adayı belli oldu.  Şarkikaraağaç Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Ali Yıldız yepyeni bir Şarkikaraağaç için 'biz de varız' dedi. Bugün itibariyle aday adayı olduğunu açıklayan Yıldız, 'Şarkikaraağaç için biz varız' diyenlerin buluşmasıdır. Bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızın her birinin bu ilçede mutlaka bir hikayesi vardır. Bu ilçede hikayesi olan herkesin de yine bu ilçemiz için hayal kurma hakkı vardır.

Söz söyleme hakkı vardır ve en önemlisi bir şeyler yapabilme hakkı vardır. İşte bu buluşma bu felsefeyi paylaşan, 'Biz Olabiliyorsak Biz Varız' diyenlerin buluşmasıdır. Biz varız ve buradayız. Bugün ve bundan sonra sizin ve değerli Şarkikaraağaç ilçe halkımızın huzurlarında AK Parti Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı, memleketimiz ve halkımız için hayırlar getirmesi dileğiyle açıklıyorum" şeklinde konuştu.

MUSTAFA ALİ YILDIZ KİMDİR?

1968 yılında Şarkikaraağaç ilçesi Karayaka Köyünde doğdu. İlköğetim okulunu Karayaka Köyünde tamamladıktan sonra ticarete atılan Yıldız, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Uzun süre Şarkikaraağaç Spor Kulüp Başkanlığı yaptı. Halen Süt Toplama Merkezi işiyle uğraşan ve Konya Torku Süt Müteahitidir. 

 

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...