Başkan Özmeral, Okullara Bayrak hediye etmeye devam ediyor

24 Ekim 2013 15:40

2013-2014 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim camiasından gelen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, okullara ziyaret ederek ve Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye etmeye devam ediyor.

Eğirdir’deki bütün okullara Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye edeceğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, daha önce Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi, Dündar Bey Anadolu Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu’na Ayyıldız Türk Bayrağını hediye ettiklerini belirtti. Son olarak Eğirdir Gülpembe Anaokulu’nu,  Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu ve Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Özmeral, Ayyıldızlı Türk Bayraklarını kendi elleriyle Okul idarecilerine teslim etti.

Başkan Özmeral, Eğirdir Gülpembe Anaokulu’nu ziyaretinde Okul Müdürü Ayşe Baran’a Ayyıldızlı Türk Bayrağını hediye etikten sonra Anaokulu öğrencileriyle birlikte oldu. Çocuklarla sohbet eden Başkan Özmeral, “Geleceğin teminatı olan kıymetli varlıklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi, geleceğe yapılan en güzel yatırımdır” dedi. Anasınıfı öğrencilerin oyunlarına ortak olan ve onlarla hoş vakit geçiren Başkan Özmeral, velilerle de kısa süre sohbet etme imkânı buldu.

Daha sonra Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu ve Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Okul Müdürü Yusuf Kılınç tarafından karşılandı. Başkan Özmeral, Okul Müdürü Yusuf Kılınç’a Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye etti. Okul öğrencilerinin de bulunduğu hediye teslimi esnasında fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmeyen Başkan Özmeral, günün hatırasına öğrenci ve okul idarecileriyle fotoğraf çekildi.

Okul idarecileri, veliler ve öğrenciler tarafından davranışıyla takdir toplayan Başkan Özmeral, ilçedeki bütün okullara ziyaretlerini devam ettireceğini ve Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye edeceğini söyleyerek, “Okullarımıza ziyaretlerimizde sadece Bayrağımızı hediye etmiyoruz. Okul idarecilerinin, velilerin ve öğrencilerimizin istekleri oluyor. Bu isteklere de cevap vermeye çalışıyoruz. Okullarımızın eksikliklerini imkânlarımız ölçüsünde gidermeye devam ediyoruz. Öğretmenlerimizi ve çocuklarımızı seviyoruz. ” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...