Eğirdir Marim Master Takımı Veteran Oyuncularına Başkan Özmeral’den destek

24 Ekim 2013 15:41

31 Ekim 3 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya’da yapılacak ülkelerarası veteranlar müsabakalarına katılacak olan Eğirdir MARİM Veteran futbol takımı oyuncuları Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. 

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren’in başkanlığında Antrenör ve oyuncu Murat Bozaykut, Tahir Sarı, Mustafa Özongun, Cumhur Sarısu, Rahmi Uysal, Nuri Mancar ve Yasin Çetinkaya birlikte Antalya’da yapılacak ülkelerarası müsabakalara gitmek için Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’den destek istediler.

Daha önce Eğirdir’de ve Antalya’da yapılan veteranlar futbol müsabakalarına katılan Eğirdir MARİM MASTER Veteranlar futbol takımına destek olduğu için Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür eden Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren, 31 Ekim 3 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya’da yapılacak 40 yaş üstü oyuncuların bulunduğu 30 takımın katılacağı ülkelerarası veteranlar müsabakaları için destek istediklerini belirtti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir MARİM MASTER Takımı veteran oyuncularına Antalya’da yapılacak müsabakalarda başarılar dilerken Eğirdir Belediyesi olarak destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Özmeral, “Eğirdir MARİM MASTER Takımı veteran oyuncuları, bugüne kadar gittikleri ve bugünden sonra gidecekleri her müsabakada aynı zamanda ilçemizin de adını duyurmuş oluyorlar. Antalya’da yapılacak ve 30 takımın katılacağı ülkelerarası müsabakada sizlere üstün başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Özmeral, Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren başta olmak üzere Antrenör ve oyuncu Murat Bozaykut, Tahir Sarı, Mustafa Özongun, Cumhur Sarısu, Rahmi Uysal, Nuri Mancar ve Yasin Çetinkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 754 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...