Ses var görüntü yok!

28 Ekim 2013 15:44

2014 yerel seçimlerine uzun bir süre var iken otoritelerce “AK Parti’de aday adayı bolluğu yaşanacak. 70 aday adayı bekleniyor” şeklindeki söylentiler şu ana kadar gerçekleşmedi. Dün öğle saatleri itibariyle partiye Isparta Belediye Başkanlığı için sadece 1 resmi başvuru yapıldı. Onun dışında Sav Kasabası için 1 ve Belediye Meclis Üyeliği içinse 3 aday adayı resmi başvuruda bulundu.

Aday adayı bolluğunun beklendiği AK Parti’de 1 Ekim’de başlayan resmi müracaat şu anda beklenenin altında gidiyor. Aday adayı olmayı düşünenler şimdilik sadece başvuru formu almakla yetiniyor. Resmi müracaatlar ise şaşırtıcı düzeyde.

BAHATTİN ŞENOL TEK ADAY ADAYI

Isparta Belediye Başkanlığı için AK Parti’de birçok kişinin ismi aday adaylığında geçmesine rağmen dün öğlen saati itibariyle parti il başkanlığına yapılan resmi müracaat sayısı sadece 1 idi. Şuana kadar resmi başvuruda bulunan isim ise IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol oldu.

15’İN ÜZERİNDE FORM ALINDI

Öte yandan parti kaynaklarından alınan bilgiye göre 25 günlük sürede 15’in üzerinde kişi merkez belediye başkanlığı için aday adayı formu aldı. Resmi müracaatların az olması nedeniyle aday adayı olmayı düşünenlerin bekledikleri görülüyor.

SAV’A 1, BELEDİYE MECLİSİ’NE 3 ADAY ADAYI

Diğer taraftan AK Parti İl Başkanlığı’na Isparta Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Sav Kasabası için Mehmet Soylu aday adayı başvurusunda bulundu. Belediye Meclis üyeliği için ise şu isimler aday adaylığı için resmi müracaat yaptı: Mehmet Uluçay, Dudu Günaydın, Hüseyin Doğan.

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...