Halk tiyatro salonu istedi

29 Ekim 2013 18:23

Isparta Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenlemiş olduğu Tiyatro gösterileri devam ediyor. Belediye tiyatro gösterilerinde her yaş gurubunu düşünerek çalışmalarını sürdürüyor. Bu etkinliklerin içerisinde Cuma günü gündüz çocuklara yönelik tiyatro gösterisi düzenlemişti. Aynı gün gecesi ise gençlere hitap etti. Ünlü tiyatro sanatçılarının sahne aldığı Bakar Mısınız? Adlı tiyatro eserinde gençler güzel bir gün geçirdiler. Belediye Kültür Sinemasında düzenlenen program yer darlığı nedeni ile bir çok izleyici programı ayakta izlemek zorunda kaldı. Gençler belediyeden bu tür etkinliklerin artırılmasını isterken, birde tiyatro salonu istediler.

Sinan Bengier, Umut Oğuz, Hilmi Erdem, Tolga Güleryüz, Abdullah Uysal, Ayşegül Aktaş, Ferda Çakırel, Sühendan Zehiroğlu, Suat İnal ve Tuncay Gürel’in sahne aldığı tiyatro eseri halka güzel bir gece yaşattı.

Tiyatro sanatçıları da yaptıkları açıklamada, Isparta halkının Tiyatro sevgisinin oldukça büyük olduğunu belirtirken, “bizler zaman zaman bu şekilde Anadolu’ya turneye çıkıyoruz. Bazı illerimizde salonu bile doldurmakta güçlük çekiyoruz. Ama Isparta halkı gerçekten tiyatroyu seviyor. Programımızın sonuna kadar salonda oturanlar kadar ayakta olan vatandaşta bizi izlediler. Fırsat buldukça Isparta’ya gelerek halkın bu sevgisine layık olmaya çalışacağız” dediler.

Bu haber 733 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...