Eğirdir Belediyesi’nden Gazilere tam destek

13 Eylül 2012 18:28

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, fırsat buldukça ziyaret ettiği Gaziler Derneği’nin eksikliklerini gidererek destek çıkıyor. 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Merkezi tarafından onur belgesi ve madalya ile ödüllendirilmesini tebrik etmek maksadıyla ziyaret eden Başkan Özmeral, hizmetlerinden dolayı aldığı belge ve Madalya için Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan’ı tebrik etti.

Son olarak Gaziler Derneği’ne yağmurluk ve oluklukların yapıldığını belirten Başkan Özmeral, diğer ihtiyaçlarının temini bakımından da her türlü desteği verdiklerini bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi.

Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, “Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’in ziyareti bizi fazlasıyla memnun ediyor. Çünkü her geldiğinde kendisinden ne istersek isteyelim hemen ihtiyaçlarımızı yerine getiriyor ve bize destek olup sahip çıkıyor. Başkanımız son olarak derneğimizin daha güzel görünmesi için yağmurluk ve olukluklarını yaptırdı. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...